17/09/2021 18/09/2021 Στην εκπομπή «Ελένη» της Ελένης Μενεγάκη και στον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο μίλησε ο Άρης Σερβετάλης, με αφορμή τον ρόλο του στην πολυσυζητημένη ταινία «Ο Άνθρωπος του Θεού». Μιλώντας στην κάμερα του MEGA για το πώς προσέγγισε τον ρόλο του Αγίου Νεκταρίου, ο Άρης Σερβετάλης, είπε: «Δεν περίμενα τόση ανταπόκριση, είναι πολύ ευχάριστο αυτό. Έσκυψα πάνω στη...
17 Σεπτεμβρίου, 2021 - 17:48
Τελευταία ενημέρωση: 18/09/2021 - 15:40

Μία εκ βαθέων συνέντευξη για τον «Άνθρωπο του Θεού»

Διαδώστε:
Μία εκ βαθέων συνέντευξη για τον «Άνθρωπο του Θεού»

Στην εκπομπή «Ελένη» της Ελένης Μενεγάκη και στον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο μίλησε ο Άρης Σερβετάλης, με αφορμή τον ρόλο του στην πολυσυζητημένη ταινία «Ο Άνθρωπος του Θεού».

Μιλώντας στην κάμερα του MEGA για το πώς προσέγγισε τον ρόλο του Αγίου Νεκταρίου, ο Άρης Σερβετάλης, είπε:

«Δεν περίμενα τόση ανταπόκριση, είναι πολύ ευχάριστο αυτό. Έσκυψα πάνω στη μέθοδο και την οποία το έκανε. Το έκανε με ταπείνωση. Ήταν μέτοχος τέτοιων ενεργειών και είχε μία πληρότητα, μία αγάπη για όλους», είπε ο ηθοποιός για το πως προσέγγισε το ρόλο του Αγίου Νεκτάριου.

Ο Άρης Σερβετάλης μίλησε και για τη στροφή του στην πίστη. Σημείο σταθμός ήταν η συνάντησή του με έναν ιερομόναχο και η κατάσταση στην οποία βρισκόταν.

«Ήταν η παραδοχή ενός ανθρώπου που βρισκόταν στον πάτο. Είχα αποδεχτεί το χάος και χρειαζόμουν βοήθεια», δήλωσε.

«Αισθάνομαι την αίσθηση της ευθύνης που συμμετέχω στα πράγματα. Πλέον δεν κάνω ερωτικές σκηνές, δεν το αισθάνομαι δεν μπορώ να το υποστηρίξω”.

Ο Άρης Σερβετάλης συνεργάστηκε με τον Μίκι Ρουρκ, για τον οποίο είχε τις καλύτερες εντυπώσεις.

«Ο Μίκι Ρουρκ έχει φοβερό εκτόπισμα, το ένιωθες με το που έμπαινες στο σετ. Έντονη παρουσία και έντονος χαρακτήρας. Είχαμε μία διαλογική δράση».

«Μου κάνει εντύπωση μία εμπαθής κριτική, που δεν στοχεύει μόνο στο έργο. Μου δημιουργεί μία έκπληξη, αλλά ο καθένας είναι ελεύθερος να γράψει ότι θέλει», είπε για τις κακές κριτικές.

«Οτιδήποτε έχουμε δεν είναι δικό μας, έρχεται με δωράκι. Σου έχει δοθεί. Είμαστε όλοι εν δυνάμει άγιοι», κατέληξε ο ηθοποιός.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ:

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων