26/10/2020 26/10/2020 Μία ελληνική σημαία σε κάθε μαθητή αποφάσισε να δωρίσει η δημοτική αρχή Ελληνικού- Αργυρούπολης, ενόψει της εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου, και με δεδομένο ότι φέτος δεν θα πραγματοποιηθούν οι καθιερωμένες εορταστικές παρελάσεις και εκδηλώσεις. «Η Εθνική μας επέτειος είναι μία ημέρα μνήμης και τιμής, στον αγώνα των προγόνων μας απέναντι σε όλους αυτούς που θέλανε...
26 Οκτωβρίου, 2020 - 11:12
Τελευταία ενημέρωση: 26/10/2020 - 11:13

«Μια ελληνική σημαία για κάθε μαθητή»

Διαδώστε:
«Μια ελληνική σημαία για κάθε μαθητή»

Μία ελληνική σημαία σε κάθε μαθητή αποφάσισε να δωρίσει η δημοτική αρχή Ελληνικού- Αργυρούπολης, ενόψει της εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου, και με δεδομένο ότι φέτος δεν θα πραγματοποιηθούν οι καθιερωμένες εορταστικές παρελάσεις και εκδηλώσεις.

«Η Εθνική μας επέτειος είναι μία ημέρα μνήμης και τιμής, στον αγώνα των προγόνων μας απέναντι σε όλους αυτούς που θέλανε την υποταγή της πατρίδας μας κάτω από την μπότα του ναζισμού. Το δικό μας ιερό καθήκον είναι να θυμίζουμε στις επόμενες γενιές την θυσία τους, υπερασπιζόμενοι πάντοτε τις Θερμοπύλες που μας εμπιστεύτηκαν» αναφέρει ο δήμαρχος Ελληνικού – Αργυρούπολης, Γιάννης Κωνσταντάτος και προσθέτει: «Λόγω των συνθηκών που όλοι ζούμε με τον κορωνοϊό, φέτος ς δεν θα πραγματοποιηθούν οι καθιερωμένες εορταστικές παρελάσεις και εκδηλώσεις στην πόλη μας. Για τον λόγο αυτό, ως δημοτική αρχή πήραμε την πρωτοβουλία, και προμηθεύσαμε όλους τους μαθητές της πόλης με μία μεγάλη Ελληνική σημαία, προκειμένου, όσοι το επιθυμούν, να την κρεμάσουν στα μπαλκόνια τους και να τιμήσουν με αυτό τον τρόπο, την μνήμη και την θυσία των Αγωνιστών της 28ης Οκτωβρίου.»

 

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων