01/09/2021 01/09/2021 Επίκαιρο κείμενο για την ταινία “Ο άνθρωπος του Θεού” που πραγματεύεται τον Βίο του Αγίου Νεκταρίου Πενταπόλεως και ξεκίνησε να προβάλλεται στις κινηματογαφικές αίθουσες, εξέδωσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου κ. Ιεόρθεος. Μεταξύ άλλων, ο Σεβασμιώτατος μαρτυρεί: “Πάντως, μόλις τελείωσε το έργο που παρουσιάζει τμήματα της ζωής του «ανθρώπου του Θεού» εκείνο που...
01 Σεπτεμβρίου, 2021 - 21:45
Τελευταία ενημέρωση: 01/09/2021 - 21:49

Μία επιστήμονας για το MAN OF GOD: «Έμεινα άφωνη»

Διαδώστε:
Μία επιστήμονας για το MAN OF GOD: «Έμεινα άφωνη»

Επίκαιρο κείμενο για την ταινία “Ο άνθρωπος του Θεού” που πραγματεύεται τον Βίο του Αγίου Νεκταρίου Πενταπόλεως και ξεκίνησε να προβάλλεται στις κινηματογαφικές αίθουσες, εξέδωσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου κ. Ιεόρθεος. Μεταξύ άλλων, ο Σεβασμιώτατος μαρτυρεί:

“Πάντως, μόλις τελείωσε το έργο που παρουσιάζει τμήματα της ζωής του «ανθρώπου του Θεού» εκείνο που παρατήρησα από τους παρευρισκόμενους εκεί, ήταν ότι η ταινία ήταν καθηλωτική. Μια γνωστή μου επιστήμονας μου είπε αυθόρμητα: «Έμεινα άφωνη». Δεν έχω γνώσεις σκηνοθετικές για να αποφανθώ για τον τρόπο που στήθηκε η ταινία, αλλά παρετήρησα ότι ο ηθοποιός που υποδύθηκε τον ρόλο του αγίου Νεκταρίου ανέδειξε κυρίως την σύννοια του Αγίου, τις ποικίλες δοκι­μασίες και συκοφαντίες που δέχθηκε στην ζωή του, αλλά και τον τρόπο με τον οποίον τις αντιμετώπισε ως πράγματι ένας «άνθρωπος του Θεού».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ – Ο Ναυπάκτου Ιερόθεος για την ταινία «Man of God»

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων