06/08/2020 06/08/2020 Μπορεί μία φωτογραφία να συγκεντρώσει, να συλλέξει και να αναδείξει πάντα τα συναισθήματα μίας μεγάλης Δεσποτική εορτής, όπως της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος; Στην προκειμένη περίπτωση, ναι, διότι η παρούσα φωτογραφική στιγμή έρχεται να κάμει ψηλαφητή την απόλυτη αγάπη και την ζωντανή πίστη προς το πρόσωπο του γλυκυτάτου Κυρίου μας Ιησού Χριστού. “Μία μάς έμεινε επιθυμία...
06 Αυγούστου, 2020 - 22:59
Τελευταία ενημέρωση: 06/08/2020 - 22:58

Μία φωτογραφία σαν χίλιες λέξεις αγάπης στον Χριστό

Διαδώστε:
Μία φωτογραφία σαν χίλιες λέξεις αγάπης στον Χριστό

Μπορεί μία φωτογραφία να συγκεντρώσει, να συλλέξει και να αναδείξει πάντα τα συναισθήματα μίας μεγάλης Δεσποτική εορτής, όπως της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος; Στην προκειμένη περίπτωση, ναι, διότι η παρούσα φωτογραφική στιγμή έρχεται να κάμει ψηλαφητή την απόλυτη αγάπη και την ζωντανή πίστη προς το πρόσωπο του γλυκυτάτου Κυρίου μας Ιησού Χριστού.

“Μία μάς έμεινε επιθυμία και πόθος και στόχος και κόσμος και πλούτος και δόξα και έφεσις και κίνησις και ενέργεια, ο Χριστός μας!” όπως ενθυμούμαστε να λέγει ο μακαριστός Γέροντας Ιωσήφ ο Βατοπαιδινός.

ΦΩΤΟ: ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ – ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ “ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ” – 6 Αυγούστου 2020

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων