22/03/2020 22/03/2020 Πολίτες από τη Νέα Κίο Αργολίδας με επικεφαλή τον αντιδήμαρχο του Δήμου Αργους Μυκηνών Γιάννη Αθανασόπουλο, σήκωσαν μία γιγαντιαία σημαία σε κτήριο της περιοχής, Κυριακή 22 Μαρτίου 2020. Μία Σημαία τεραστίων διαστάσεων 150 τετραγωνικών μέτρων σήκωσαν πολίτες από τη Νέα Κίο Αργολίδας σε ένδειξη σεβασμού στο Υγειονομικό προσωπικό της χώρας μας, καθώς και για τους...
22 Μαρτίου, 2020 - 19:38
Τελευταία ενημέρωση: 22/03/2020 - 19:43

Μία γιγάντιαια σημαία σκόρπισε ρίγη συγκίνησης (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαδώστε:
Μία γιγάντιαια σημαία σκόρπισε ρίγη συγκίνησης (ΒΙΝΤΕΟ)

Πολίτες από τη Νέα Κίο Αργολίδας με επικεφαλή τον αντιδήμαρχο του Δήμου Αργους Μυκηνών Γιάννη Αθανασόπουλο, σήκωσαν μία γιγαντιαία σημαία σε κτήριο της περιοχής, Κυριακή 22 Μαρτίου 2020. Μία Σημαία τεραστίων διαστάσεων 150 τετραγωνικών μέτρων σήκωσαν πολίτες από τη Νέα Κίο Αργολίδας σε ένδειξη σεβασμού στο Υγειονομικό προσωπικό της χώρας μας, καθώς και για τους Έλληνες στρατιωτικούς που υπερασπίζονται τα σύνορα στον Έβρο, παραμονές της Εθνικής επετείου.

Η κίνηση αυτή προκάλεσε ρίγη συγκίνησης καθώς πρόκειται γα μία από τις μεγαλύτερες ελληνικές σημαίες στη χώρα μας.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων