03/01/2020 03/01/2020 Με έναν ιδιαίτερο τρόπο θέλησε να ευχηθεί στο Διεθνές Πρακτορείο Εκκλησιαστικών Ειδήσεων ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Τολιάρας και Νοτίου Μαδαγασκάρης κ. Πρόδομος, για το την έλευση του νέου έτους.  Όπως βλέπετε και στην φωτογραφία, ο Θεοφιλέστατος σχεδίασε στην άμμο μια ευχετήρια κάρτα στην οποία έγραψε το όνομα του Πρακτορείου μας. Από εκεί που καθημερινά με μια...
03 Ιανουαρίου, 2020 - 13:00
Τελευταία ενημέρωση: 03/01/2020 - 13:13

Μια ιδιαίτερη ευχετήρια κάρτα από την ιεραποστολή στην Αφρική

Διαδώστε:
Μια ιδιαίτερη ευχετήρια κάρτα από την ιεραποστολή στην Αφρική

Με έναν ιδιαίτερο τρόπο θέλησε να ευχηθεί στο Διεθνές Πρακτορείο Εκκλησιαστικών Ειδήσεων ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Τολιάρας και Νοτίου Μαδαγασκάρης κ. Πρόδομος, για το την έλευση του νέου έτους. 

Όπως βλέπετε και στην φωτογραφία, ο Θεοφιλέστατος σχεδίασε στην άμμο μια ευχετήρια κάρτα στην οποία έγραψε το όνομα του Πρακτορείου μας. Από εκεί που καθημερινά με μια βάρκα ξεκινά το δύσκολο έργο της ιεραποστολής. Εκεί μακριά στην Αφρική. Που τίποτα δεν είναι δεδομένο.

Η φωτογραφία αυτή είναι μια απλή μαρτυρία των καθημερινών δυσκολιών. Το μπροστινό μέρος της βάρκας έσπασε και κάπου στο πουθενά, ο Θεοφιλέστατος κατέβηκε για να συνεχίσει την ολοκληρωτική προσφορά προς τον Θεό. Είναι όμορφο, μας τόνισε, να ξεκινάς για κάπου και να βρίσκεσαι αλλού. Η μόνη που ξεφεύγει είναι η τεχνολογία, η οποία απαθανατίζει αυτές τις στιγμές.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων