20/09/2019 20/09/2019 Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της Ιεραποστολικής στην Πιερίδα στην Κατερίνη, με θέμα “Μια σταγόνα αγάπης έχει τη δύναμη να ξεδιψάσει πολλά παιδιά. Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λεμεσού κ. Αθανάσιος, ο οποίος ταξίδεψε από την Κύπρο ειδικά για τον σκοπό αυτό, ανέλυσε το θέμα “Ο Άγιος Παΐσιος ως Ιεραπόστολος στον σύγχρονο κόσμο” Από την πλευρά...
20 Σεπτεμβρίου, 2019 - 8:01
Τελευταία ενημέρωση: 20/09/2019 - 10:37

“Μια σταγόνα αγάπης ξεδιψά πολλά παιδιά”

Διαδώστε:
“Μια σταγόνα αγάπης ξεδιψά πολλά παιδιά”

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της Ιεραποστολικής στην Πιερίδα στην Κατερίνη, με θέμα “Μια σταγόνα αγάπης έχει τη δύναμη να ξεδιψάσει πολλά παιδιά.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λεμεσού κ. Αθανάσιος, ο οποίος ταξίδεψε από την Κύπρο ειδικά για τον σκοπό αυτό, ανέλυσε το θέμα “Ο Άγιος Παΐσιος ως Ιεραπόστολος στον σύγχρονο κόσμο”
Από την πλευρά του ο Επίσκοπος Αρούσας κ. Αγαθόνικος ενημέρωσε για το έργο της Ιεραποστολής στην Κεντρική Τανζανία.


Επίσης, όπως ενημερώνει η Ιεραποστολική Στέγη ο Γέροντας π. Μάξιμος κάλεσε όλους να συμπορευτούν στο έργο της αγάπης και της διακονίας προς στον άνθρωπο.

Η Σεβασμιότατοι Μητροπολίτες Κίτρους κ. Γεώργιος και Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς κ. Ιουστίνος, υποσχέθηκαν πως θα συνεχίσουν να είναι αρωγοί στο έργο της Ιεραποστολής. Η βραδιά διανθίστηκε με όμορφα ακούσματα από την χορωδία βυζαντινής σχολής και μουσικών οργάνων «Άγιος Διονύσιος ο εν Ολύμπω».

Δείτε ένα βίντεο από το έργο της Ιεραποστολικής Στέγης

 

Αλλά και έναν χρόνο πριν όταν ολοκληρώθηκε η γεώτρηση στο Εποάσι, χωριό των Μασσάι στην περιοχή της Ιρίνγκα στην κεντρική Τανζανια.
Το νερό βρέθηκε στα 145 μέτρα βάθους.
Τον αγιασμό ετέλεσε ο Επίσκοπος π. Αγαθόνικος. Η χαρά των κατοίκων ήταν τεράστια, ο Αρχηγός τους ευχαρίστησε τον Θεοφιλέστατο ιδιαίτερα και του πρόσφερε δώρα αλλά και ένα οικόπεδο στο χωριό τους ώστε να το χρησιμοποιήσει για τις ανάγκες τις Εκκλησίας μας.

 

 

 

Διαβάστε επίσης:Ιεραποστολική Στέγη «Άγιος Διονύσιος ο εν Ολύμπω»

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων