17/04/2021 17/04/2021 Την Δευτέρα 19 Απριλίου στις 21:00, ο Αναπληρωτής Καθηγητής Επιδημιολογίας & Δημόσιας Υγείας Δρ. Ελπιδοφόρος Σ. Σωτηριάδης θα μιλήσει με θέμα: «Το Εμβόλιο για τον Κορωνοϊό … Μύθοι και πραγματικότητα» στο πλαίσιο των Διαδικτυακών Συνάξεων της Σχολής Γονέων – Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κατερίνης. Ο Δρ. Ελπιδοφόρος Σ. Σωτηριάδης, Αναπληρωτής Καθηγητής Επιδημιολογίας και Δημόσιας Υγείας στο Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου, θα δώσει μια...
17 Απριλίου, 2021 - 21:35
Τελευταία ενημέρωση: 17/04/2021 - 21:19

Μία συζήτηση Εφ’ όλης της ύλης για το Εμβόλιο

Διαδώστε:
Μία συζήτηση Εφ’ όλης της ύλης για το Εμβόλιο

Την Δευτέρα 19 Απριλίου στις 21:00, ο Αναπληρωτής Καθηγητής Επιδημιολογίας & Δημόσιας Υγείας Δρ. Ελπιδοφόρος Σ. Σωτηριάδης θα μιλήσει με θέμα: «Το Εμβόλιο για τον Κορωνοϊό … Μύθοι και πραγματικότητα» στο πλαίσιο των Διαδικτυακών Συνάξεων της Σχολής Γονέων – Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κατερίνης.

Ο Δρ. Ελπιδοφόρος Σ. Σωτηριάδης, Αναπληρωτής Καθηγητής Επιδημιολογίας και Δημόσιας Υγείας στο Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου, θα δώσει μια διαδικτυακή διάλεξη για το φλέγον θέμα του εμβολίου για τον κορωνοϊό την Δευτέρα στις 19 Απριλίου 2021 στη Σχολή Γονέων του Ανοικτού Πανεπιστημίου Κατερίνης. Κατά την διάρκεια της ομιλίας θα παρουσιάσει το περιεχόμενο και τους μηχανισμούς δράσης των εμβολίων για τον κορωνοϊό ενώ θα αναλύσει και τα ευρήματα από τις κλινικές δοκιμές ΙΙΙ των εν λόγω εμβολίων. Στη συνέχεια θα εξειδικεύσει την ομιλία του στα θέματα ασφάλειας και αποτελεσματικότητας των εμβολίων συμπεριλαμβανομένων και των αναφερόμενων παρενεργειών. Η διάλεξη θα ολοκληρωθεί με την αξιολόγηση του κινδύνου σε σχέση με την πανδημία και τα εμβόλια. Στο τέλος θα δοθεί χρόνος για υποβολή ερωτήσεων.

Δείτε live στο You Tube εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=RSTagJTxfzs

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων