25/08/2021 26/08/2021 H πανελλήνια πρεμιέρα της ταινίας «Ο Άνθρωπος του Θεού» πραγματοποιήθηκε χθες Τρίτη, 24 Αυγούστου,  στο Βυζαντινό και Χριστιανικό Μουσείο, στο πλαίσιο του 11ου Athens Open Air Film Festival. Την εκδήλωση άνοιξε η διευθύντρια της εταιρίας διανομής της ταινίας, Feelgood Records, Ειρήνη Σουγανίδου, η οποία ευχαρίστησε την Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου και τον καθηγούμενό της, Γέροντα Eφραίμ,...
25 Αυγούστου, 2021 - 18:15
Τελευταία ενημέρωση: 26/08/2021 - 0:57

«Μια ταινία που λειτουργεί σαν βάλσαμο και σε γαληνεύει»

Διαδώστε:
«Μια ταινία που λειτουργεί σαν βάλσαμο και σε γαληνεύει»

H πανελλήνια πρεμιέρα της ταινίας «Ο Άνθρωπος του Θεού» πραγματοποιήθηκε χθες Τρίτη, 24 Αυγούστου,  στο Βυζαντινό και Χριστιανικό Μουσείο, στο πλαίσιο του 11ου Athens Open Air Film Festival.

Την εκδήλωση άνοιξε η διευθύντρια της εταιρίας διανομής της ταινίας, Feelgood Records, Ειρήνη Σουγανίδου, η οποία ευχαρίστησε την Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου και τον καθηγούμενό της, Γέροντα Eφραίμ, για την απόφαση να στηρίξει αυτήν την ταινία ως μεγάλος χορηγός, ενώ τόνισε ότι αν δεν ήταν η Μονή, δεν θα γινόταν ποτέ αυτή η ταινία πραγματικότητα.

Ακούστε την:

Ρεπορτάζ: Ιωάννα Βουτσή
Κάμερα: Μανώλης Δημελλάς
Επιμέλεια βίντεο: Νάνσυ Νάσκου
Μοντάζ: Κώστας Μπρουμάς

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων