23/01/2020 23/01/2020 Σε μια χώρα όπου το αγέννητο παιδί είναι ανυπεράσπιστο και το δημογραφικό πρόβλημα έχει πάρει εφιαλτικές εθνικά διαστάσεις, πρωτοβουλίες όπως αυτή, φαντάζουν σαν όαση στην αφιλόξενη έρημο της εποχής μας και προσφέρουν χαμόγελο σε όλους. Η Τοπική Κοινότητα Κανδήλας της Δημοτικής Ενότητας Αλυζίας του Δήμου Ξηρομέρου εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ευχαριστεί το ζεύγος Μούτου...
23 Ιανουαρίου, 2020 - 20:38
Τελευταία ενημέρωση: 23/01/2020 - 20:26

Μια χορηγία ζωής

Διαδώστε:
Μια χορηγία ζωής

Σε μια χώρα όπου το αγέννητο παιδί είναι ανυπεράσπιστο και το δημογραφικό πρόβλημα έχει πάρει εφιαλτικές εθνικά διαστάσεις, πρωτοβουλίες όπως αυτή, φαντάζουν σαν όαση στην αφιλόξενη έρημο της εποχής μας και προσφέρουν χαμόγελο σε όλους.

Η Τοπική Κοινότητα Κανδήλας της Δημοτικής Ενότητας Αλυζίας του Δήμου Ξηρομέρου εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ευχαριστεί το ζεύγος Μούτου για την επιδότηση 1000 ευρώ που θα προσφέρει για κάθε παιδί Κανδηλιώτη στην καταγωγή πατέρα, που διαμένει στην Κανδήλα, και θα γεννιέται από τώρα και στο εξής.
Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

Κάνουμε γνωστό στους κατοίκους της Τοπικής Κοινότητας Κανδήλας ότι από τώρα και στο εξής κάθε παιδί που γεννιέται και του οποίου ο πατέρας είναι Κανδηλιώτης και κάτοικος Κανδήλας, θα παίρνει ως επιδότηση από το ζεύγος των ομογενών μας Γεωργίου και Ζωής Μούτου το ποσό των χιλίων ευρώ 1.000.
Αυτό θα είναι ένα βοήθημα στους γονείς για τα πρώτα έξοδα του νεογέννητου παιδιού τους……

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Τοπικού Συμβουλίου της Κανδήλας ευχαριστούν θερμά τον κ. Γεώργιο και κ. Ζωή Μούτου γι’ αυτή την ευεργεσία στο χωριό μας και ευχόμαστε να υπάρξουν κι άλλοι μιμητές τους.
Καλή χρονιά σε όλους.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων