16/02/2019 16/02/2019 Την Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου και ώρα 19:30 στην Πινακοθήκη Ν. Χατζηκυριάκου – Γκίκα (Κριεζώτου 3), οι Φίλοι του Μουσείου Μπενάκη οργανώνουν την εκδήλωση: «Μία ζωγραφική Βίβλος αποκαλύπτεται: Σχέδια και σκαριφήματα του Φώτη Κόντογλου σε ένα Λεύκωμα ιδιωτικής συλλογής», με ομιλητές τον Μιχάλη Ασφενταγάκη και Χρήστο Φ. Μαργαρίτη, όπως μάς ενημερώνει η ορθόδοξη διαδικτυακή πύλη ΠΕΜΠΤΟΥΣΙΑ....
16 Φεβρουαρίου, 2019 - 18:47
Τελευταία ενημέρωση: 16/02/2019 - 18:49

«Μία ζωγραφική Βίβλος αποκαλύπτεται: Σχέδια και σκαριφήματα του Φώτη Κόντογλου»

Διαδώστε:
«Μία ζωγραφική Βίβλος αποκαλύπτεται: Σχέδια και σκαριφήματα του Φώτη Κόντογλου»

Την Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου και ώρα 19:30 στην Πινακοθήκη Ν. Χατζηκυριάκου – Γκίκα (Κριεζώτου 3), οι Φίλοι του Μουσείου Μπενάκη οργανώνουν την εκδήλωση: «Μία ζωγραφική Βίβλος αποκαλύπτεται: Σχέδια και σκαριφήματα του Φώτη Κόντογλου σε ένα Λεύκωμα ιδιωτικής συλλογής», με ομιλητές τον Μιχάλη Ασφενταγάκη και Χρήστο Φ. Μαργαρίτη, όπως μάς ενημερώνει η ορθόδοξη διαδικτυακή πύλη ΠΕΜΠΤΟΥΣΙΑ.

Πρόκειται για το επόμενο βήμα μετά την, πριν από 3 χρόνια, έκθεση με τίτλο: «Φώτης Κόντογλου. Από τον «ΛΟΓΟ» στην «ΕΚΦΡΑΣΙ». Μέ ζωγραφιές καί μέ πλουμίδια ἀπ’ τό χέρι τοῦ συγγραφεα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων