14/09/2020 14/09/2020 Μέσα από δυο πολύ συγκινητικές αναρτήσεις στο instagram, o σταρ του Χόλιγουντ, Μίκυ Ρουρκ, που βρέθηκε στη χώρα μας για τα γυρίσματα της ταινίας: «Man of God» (Ο άνθρωπος του Θεού), η οποία αφηγείται τη ζωή του Αγίου Νεκταρίου, περιέγραψε την παραμονή του στην Ελλάδα, φανερώνοντας τη μεγάλη χαρά του τόσο για το διάστημα που...
14 Σεπτεμβρίου, 2020 - 20:50
Τελευταία ενημέρωση: 14/09/2020 - 20:57

Μίκυ Ρουρκ: «Αντίο Ελλάδα…Oι άνθρωποι εδώ ήταν καταπληκτικοί»

Διαδώστε:
Μίκυ Ρουρκ: «Αντίο Ελλάδα…Oι άνθρωποι εδώ ήταν καταπληκτικοί»

Μέσα από δυο πολύ συγκινητικές αναρτήσεις στο instagram, o σταρ του Χόλιγουντ, Μίκυ Ρουρκ, που βρέθηκε στη χώρα μας για τα γυρίσματα της ταινίας: «Man of God» (Ο άνθρωπος του Θεού), η οποία αφηγείται τη ζωή του Αγίου Νεκταρίου, περιέγραψε την παραμονή του στην Ελλάδα, φανερώνοντας τη μεγάλη χαρά του τόσο για το διάστημα που πέρασε εδώ όσο και για την συμμετοχή του στην ταινία και τη συνεργασία του με τη σκηνοθέτη από τη Σερβία, Γελένα Πόποβιτς.

Ο σταρ, ο οποίος θα υποδυθεί στην ταινία τον ρόλο του παράλυτου, που θεραπεύθηκε θαυματουργικά από τον Άγιο Νεκτάριο, εκφράζει μέσα από τις κολακευτικές δημοσιεύσεις του τον θαυμασμό του για την πατρίδα μας αλλά και για τους Έλληνες. Παράλληλα, αν κρίνει κανείς από τη δεύτερη κοινοποίησή του, δεν μπορεί να κρύψει την τεράστια συγκίνησή του για την τελευταία μέρα γυρισμάτων στην Ελλάδα.

«Αντίο Ελλάδα. Έζησα υπέροχες στιγμές στα γυρίσματα με τη σκηνοθέτη από τη Σερβία, Γελένα Πόποβιτς, που είναι στη φωτογραφία μαζί μου.
Oι άνθρωποι εδώ ήταν καταπληκτικοί. Είναι τόσο ειρηνική και όμορφη χώρα. Νιώθω ευλογημένος που είμαι εδώ, όταν όλη η κόλαση ξεσπάει στις Ηνωμένες Πολιτείες. Τουλάχιστον στην Ελλάδα δεν χρειάζεται να συνεχίζουν να λένε: «Ας κάνουμε την Ελλάδα σπουδαία ξανά», τόνισε μεταξύ άλλων στο πρώτο του ποστ, ενώ στο δεύτερο, φανερά συγκινημένος, έγραψε: «Μου άρεσε πολύ η τελευταία μέρα των γυρισμάτων στην Ελλάδα».

Πηγή: briefingnews.gr

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων