11/09/2020 12/09/2020 Την Ακρόπολη επισκέφθηκε χθες ο Χολυγουντιανός ηθοποιός Μίκι Ρουρκ, ο οποίος βρίσκεται στην Ελλάδα για τα γυρίσματα της ταινίας «Man Of God» (Ο άνθρωπος του Θεού). Ο ηθοποιός έφτασε στην Ακρόπολη γύρω στις 6 το απόγευμα, όπου τον υποδέχθηκαν εκπρόσωποι της παραγωγής της ταινίας συνοδεία των οποίων ξεναγήθηκε στην Ακρόπολη. Ο Χολυγουντιανός σταρ έμεινε ενθουσιασμένος...
11 Σεπτεμβρίου, 2020 - 15:40
Τελευταία ενημέρωση: 12/09/2020 - 2:37

Μίκι Ρουρκ: Ευλαβούμαι κυρίως το πρόσωπο της Παναγίας

Διαδώστε:
Μίκι Ρουρκ: Ευλαβούμαι κυρίως το πρόσωπο της Παναγίας

Την Ακρόπολη επισκέφθηκε χθες ο Χολυγουντιανός ηθοποιός Μίκι Ρουρκ, ο οποίος βρίσκεται στην Ελλάδα για τα γυρίσματα της ταινίας «Man Of God» (Ο άνθρωπος του Θεού).

Ο ηθοποιός έφτασε στην Ακρόπολη γύρω στις 6 το απόγευμα, όπου τον υποδέχθηκαν εκπρόσωποι της παραγωγής της ταινίας συνοδεία των οποίων ξεναγήθηκε στην Ακρόπολη.

Ο Χολυγουντιανός σταρ έμεινε ενθουσιασμένος από την περίηγησή του, ενώ ρωτούσε διαρκώς τον επίσημο ξεναγό, που τον συνόδευε, για την ιστορία της Ακρόπολης.

Μάλιστα, κοντοστάθηκε αρκετές φορές για να απολαύσει είτε τον αρχαιολογικό χώρο είτε την Αθήνα, έτσι όπως αυτή φαινόταν από ψηλά.

Στις δηλώσεις του στους δημοσιογράφους δεν παρέλειψε να μιλήσει για την αγάπη του στην Ελλάδα, αλλά κυρίως για τον ενθουσιασμό του, που συμμετέχει σε μια ταινία για τη ζωή ενός σύγχρονου Αγίου που έκανε τόσα θαύματα, του Αγίου Νεκταρίου Πενταπόλεως

Τόνισε, μάλιστα, στο BriefingNews, ότι ο ίδιος πιστεύει στον Θεό και στα θαύματα, ενώ ευλαβείται κυρίως το πρόσωπο της Παναγίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ BRIEFINGNEWS

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων