30/10/2020 30/10/2020 Πένθιμα χτυπούν οι καμπάνες στο Μαυροβούνιο για την κοίμηση του μακαριστού Μητροπολίτη Μαυροβουνίου και Παραθαλασσίας κυρού Αμφιλοχίου, το πρωί της Παρασκευής 30 Οκτωβρίου. Η Ορθοδοξία πενθεί παγκοσμίως για μία προσωπικότητα παγκόσμιας πνευματικής εμβέλειας. Η αιτία θανάτου του ήταν η ανακοπή καρδιάς ενώ ταλαιπωρούταν τις τελευταίες ημέρες από βαριά πνευμονία. Υπενθυμίζεται ότι ο μακαριστός είχε νοσήσει...
30 Οκτωβρίου, 2020 - 16:11
Τελευταία ενημέρωση: 30/10/2020 - 16:17

Μιλούν για τη σχέση τους με τον μακαριστό Μητροπολίτη Αμφιλόχιο

Διαδώστε:
Μιλούν για τη σχέση τους με τον μακαριστό Μητροπολίτη Αμφιλόχιο

Πένθιμα χτυπούν οι καμπάνες στο Μαυροβούνιο για την κοίμηση του μακαριστού Μητροπολίτη Μαυροβουνίου και Παραθαλασσίας κυρού Αμφιλοχίου, το πρωί της Παρασκευής 30 Οκτωβρίου. Η Ορθοδοξία πενθεί παγκοσμίως για μία προσωπικότητα παγκόσμιας πνευματικής εμβέλειας. Η αιτία θανάτου του ήταν η ανακοπή καρδιάς ενώ ταλαιπωρούταν τις τελευταίες ημέρες από βαριά πνευμονία. Υπενθυμίζεται ότι ο μακαριστός είχε νοσήσει πρόσφατα από κορωνοϊό τον οποίο είχε ξεπεράσει, όμως είχε δημιουργηθεί βλάβη στους πνεύμονες. Όπως αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση του Πατριαρχείου Σερβίας, ο Μητροπολίτης λίγο μετά που έλαβε το Μυστήριο της Θείας Ευχαριστίας άφησε την τελευταία του πνοή.

Καλεσμένοι στην εκπομπή “Επικαιρότητα στην Πεμπτουσία” ήταν ο Σεβ. Μητροπολίτης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ. Νικόλαος και ο π. Σταμάτιος Σκλήρης, οι οποίοι μίλησαν στη δημοσιογράφο Μαρία Γιαχνάκη για την σχέση τους με τον μακαριστό Μητροπολίτη.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΣΕΒ. ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ ΚΑΙ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ:

 

 

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ π. ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ ΣΚΛΗΡΗ:

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων