18/07/2023 18/07/2023 Μήνυμα από το «112» για εκκένωση έχουν λάβει όσοι βρίσκονται αυτή την ώρα στον οικισμό Γλυκιά Ζωή Κορινθίας, δίπλα από τα διυλιστήρια, καθώς η φωτιά πλησιάζει επικίνδυνα. Το μήνυμα του υπουργείου Κλιματικής Κρίσης έδωσε εντολή στους κατοίκους της περιοχής να εκκενώσουν προς τους Αγίους Θεοδώρους, καθώς η φωτιά έχει πλησιάσει αρκετά. Ο αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας είχε...
18 Ιουλίου, 2023 - 19:32

Μήνυμα «112» για εκκένωση των Αγίων Θεοδώρων – Κοντά στα διυλιστήρια η φωτιά

Διαδώστε:
Μήνυμα «112» για εκκένωση των Αγίων Θεοδώρων – Κοντά στα διυλιστήρια η φωτιά

Μήνυμα από το «112» για εκκένωση έχουν λάβει όσοι βρίσκονται αυτή την ώρα στον οικισμό Γλυκιά Ζωή Κορινθίας, δίπλα από τα διυλιστήρια, καθώς η φωτιά πλησιάζει επικίνδυνα.

Το μήνυμα του υπουργείου Κλιματικής Κρίσης έδωσε εντολή στους κατοίκους της περιοχής να εκκενώσουν προς τους Αγίους Θεοδώρους, καθώς η φωτιά έχει πλησιάσει αρκετά.

Ο αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας είχε προειδοποιήσει πως η φωτιά είναι σε κοντινή απόσταση από τα διυλιστήρια και τώρα δόθηκε εντολή να εκκενωθεί ο οικισμός που βρίσκεται μερικές εκατοντάδες μέτρα μακριά.

Φωτογραφία: Eurokinissi

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων