25/04/2022 25/04/2022 Με αφορμή την Εορτή του Αγίου Γεωργίου, ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος σε ανάρτησή του στο Twitter αναφέρει μεταξύ άλλων: «Χρόνια Πολλά στους εορτάζοντες και στο προσωπικό του Στρατού Ξηράς που με περίσσιο θάρρος και αποφασιστικότητα “Φυλάττει Θερμοπύλας”». «Ο “Του Χριστού Οπλίτης” και Προστάτης του ένδοξου Στρατού μας, ο ‘Αγιος Γεώργιος τιμάται σήμερα ως...
25 Απριλίου, 2022 - 17:30
Τελευταία ενημέρωση: 25/04/2022 - 17:45

Μήνυμα Αρχηγού ΓΕΕΘΑ: ”Σύμβολο ανδρείας και αυταπάρνησης ο Άγιος Γεώργιος”

Διαδώστε:
Μήνυμα Αρχηγού ΓΕΕΘΑ: ”Σύμβολο ανδρείας και αυταπάρνησης ο Άγιος Γεώργιος”

Με αφορμή την Εορτή του Αγίου Γεωργίου, ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος σε ανάρτησή του στο Twitter αναφέρει μεταξύ άλλων: «Χρόνια Πολλά στους εορτάζοντες και στο προσωπικό του Στρατού Ξηράς που με περίσσιο θάρρος και αποφασιστικότητα “Φυλάττει Θερμοπύλας”».

«Ο “Του Χριστού Οπλίτης” και Προστάτης του ένδοξου Στρατού μας, ο ‘Αγιος Γεώργιος τιμάται σήμερα ως ιδεώδες σύμβολο ανδρείας και αυταπάρνησης!», αναφέρει ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος και προσθέτει: «Χρόνια Πολλά στους εορτάζοντες και στο προσωπικό του Στρατού Ξηράς που με περίσσιο θάρρος και αποφασιστικότητα “Φυλάττει Θερμοπύλας”».

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων