05/11/2022 05/11/2022 Στη μεγάλη συμβολική σημασία της σημερινής έλευσης της Αγίας Ζώνης στον Πειραιά για το ηθικό των στελεχών του Λιμενικού Σώματος κάνει αναφορά ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννης Πλακιωτάκης με μήνυμα του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης. «Με χαρά και συγκίνηση υποδέχθηκα σήμερα, ως Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, στο πρώτο λιμάνι της χώρας το...
05 Νοεμβρίου, 2022 - 16:15
Τελευταία ενημέρωση: 05/11/2022 - 16:02

Μήνυμα Γιάννη Πλακιωτάκη για την έλευση της Αγίας Ζώνης στον Πειραιά

Διαδώστε:
Μήνυμα Γιάννη Πλακιωτάκη για την έλευση της Αγίας Ζώνης στον Πειραιά

Στη μεγάλη συμβολική σημασία της σημερινής έλευσης της Αγίας Ζώνης στον Πειραιά για το ηθικό των στελεχών του Λιμενικού Σώματος κάνει αναφορά ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννης Πλακιωτάκης με μήνυμα του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

«Με χαρά και συγκίνηση υποδέχθηκα σήμερα, ως Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, στο πρώτο λιμάνι της χώρας το ιερό κειμήλιο της Αγίας Ζώνης, το οποίο θα είναι επισκέψιμο για κάθε πιστό στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου.
Η μεταφορά του με Περιπολικό Σκάφος του Λιμενικού Σώματος έχει μεγάλη συμβολική σημασία για το ηθικό των στελεχών του Σώματος, ανδρών και γυναικών, που επιχειρούν 24 ώρες το 24ωρο, κάτω από δύσκολες συνθήκες, προστατεύοντας τα θαλάσσια σύνορα της πατρίδας μας, με σεβασμό στο Διεθνές Δίκαιο και προτεραιότητα την προστασία της ανθρώπινης ζωής.
Εύχομαι, η ευλογία και η προστασία της Αγίας Ζώνης να συνοδεύει όλες και όλους μας», αναφέρει το μήνυμα του Υπουργού.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων