31/01/2023 31/01/2023 Το δικό του μήνυμα, προκειμένου να τιμήσει τη μαύρη επέτειο 27 χρόνων από την νύχτα των Ιμίων, έστειλε ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, μέσα από ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter. Συγκεκριμένα, ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών αναφέρει: «27 χρόνια από τη νύχτα των Ιμίων. Δεν λησμονούμε ποτέ και πάντα θα τιμούμε τους Ήρωες Αξιωματικούς του...
31 Ιανουαρίου, 2023 - 11:00
Τελευταία ενημέρωση: 31/01/2023 - 11:08

Μήνυμα Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη για τα Ίμια

Διαδώστε:
Μήνυμα Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη για τα Ίμια

Το δικό του μήνυμα, προκειμένου να τιμήσει τη μαύρη επέτειο 27 χρόνων από την νύχτα των Ιμίων, έστειλε ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, μέσα από ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.

Συγκεκριμένα, ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών αναφέρει: «27 χρόνια από τη νύχτα των Ιμίων. Δεν λησμονούμε ποτέ και πάντα θα τιμούμε τους Ήρωες Αξιωματικούς του Πολεμικού μας Ναυτικού που έπεσαν για την Πατρίδα.

Αντιπλοίαρχος Χριστόδουλος Καραθανάσης, Αντιπλοίαρχος, Παναγιώτης Βλαχάκος, Σημαιοφόρος Έκτορας Γιαλοψός Αθάνατοι!», προσθέτει κλείνοντας.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων