01/02/2023 02/02/2023 Για εθνική οδύνη η οποία γίνεται ακόμη βαρύτερη κάνει λόγο σε μήνυμα του ο Πρωθυπουργός Κυριακός Μητσοτάκης  μετά την επιβεβαίωση του θανάτου του Σμηναγού Ευστάθιου Τσιτλακίδη, κυβερνήτη του μοιραίου Φάντομ της Πολεμικής Αεροπορίας, που κατέπεσε το πρωί της Δευτέρας 30 Ιανουαρίου 2023 στο Ιόνιο, περίπου 10 ναυτικά μίλια νότια του Κατάκολου. «Την εθνική οδύνη κάνει...
01 Φεβρουαρίου, 2023 - 16:26
Τελευταία ενημέρωση: 02/02/2023 - 2:31

Μήνυμα Μητσοτάκη για την απώλεια του Σμηναγού Ευστάθιου Τσιτλακίδη

Διαδώστε:
Μήνυμα Μητσοτάκη για την απώλεια του Σμηναγού Ευστάθιου Τσιτλακίδη

Για εθνική οδύνη η οποία γίνεται ακόμη βαρύτερη κάνει λόγο σε μήνυμα του ο Πρωθυπουργός Κυριακός Μητσοτάκης  μετά την επιβεβαίωση του θανάτου του Σμηναγού Ευστάθιου Τσιτλακίδη, κυβερνήτη του μοιραίου Φάντομ της Πολεμικής Αεροπορίας, που κατέπεσε το πρωί της Δευτέρας 30 Ιανουαρίου 2023 στο Ιόνιο, περίπου 10 ναυτικά μίλια νότια του Κατάκολου.

«Την εθνική οδύνη κάνει ακόμη βαρύτερη η είδηση της απώλειας του Σμηναγού Ευστάθιου Τσιτλακίδη, ύστερα από εκείνη του Υποσμηναγού Μάριου-Μιχαήλ Τουρούτσικα. Ο κυβερνήτης του μαχητικού μας έπεσε μαζί με τον συγκυβερνήτη του την ώρα του καθήκοντος, υπηρετώντας την πατρίδα. Η σκέψη μου είναι στην οικογένεια του ιπταμένου Σμηναγού. Η Πολεμική Αεροπορία και ολόκληρη η Ελλάδα θρηνούν. Θρηνούν και τιμούν.», αναφέρει το μήνυμα του Πρωθυπουργού σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων