23/04/2023 24/04/2023 Ευχές σε όλους όσοι υπηρετούν στον Στρατό Ξηράς, «του σκληρού τιμωρού κάθε εχθρού της Πατρίδας» -όπως αναφέρει χαρακτηριστικά- εκφράζει ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Νικόλαος Παναγιωτόπουλος με την ευκαιρία του σημερινού εορτασμού του Προστάτη του Στρατού Ξηράς, Μεγαλομάρτυρος Αγίου Γεωργίου. «Τιμούμε σήμερα τη μνήμη του στρατιώτη Αγίου, του Αγίου Γεωργίου, του τροπαιοφόρου και προστάτη του Ελληνικού...
23 Απριλίου, 2023 - 19:44
Τελευταία ενημέρωση: 24/04/2023 - 2:14

Μήνυμα Παναγιωτόπουλου για τον εορτασμό του Αγίου Γεωργίου, Προστάτη του Στρατού Ξηράς

Διαδώστε:
Μήνυμα Παναγιωτόπουλου για τον εορτασμό του Αγίου Γεωργίου, Προστάτη του Στρατού Ξηράς

Ευχές σε όλους όσοι υπηρετούν στον Στρατό Ξηράς, «του σκληρού τιμωρού κάθε εχθρού της Πατρίδας» -όπως αναφέρει χαρακτηριστικά- εκφράζει ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Νικόλαος Παναγιωτόπουλος με την ευκαιρία του σημερινού εορτασμού του Προστάτη του Στρατού Ξηράς, Μεγαλομάρτυρος Αγίου Γεωργίου.

«Τιμούμε σήμερα τη μνήμη του στρατιώτη Αγίου, του Αγίου Γεωργίου, του τροπαιοφόρου και προστάτη του Ελληνικού Στρατού. Εύχομαι Χρόνια Πολλά στους Αξιωματικούς, Υπαξιωματικούς και Οπλίτες που υπηρετούν στον Στρατό Ξηράς, του σκληρού τιμωρού κάθε εχθρού της Πατρίδας. Χρόνια πολλά και στους εορτάζοντες» αναφέρει το μήνυμα του Υπουργού Εθνικής Άμυνας σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σχολή Πεζικού: Ο εορτασμός του Αγίου Γεωργίου, Προστάτη του Στρατού Ξηράς

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων