13/09/2023 13/09/2023 Το μήνυμα στις αλβανικές αρχές ότι η κυβέρνηση των ΗΠΑ αναμένει να τηρηθεί το γράμμα της εγχώριας νομοθεσίας στην υπόθεση του Φρέντυ Μπελέρη έστειλε το Στέιτ Ντιπάρντμεντ. Απαντώντας σε ερώτηση των Ελλήνων ανταποκριτών στην Ουάσιγκτον, εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ ανέφερε «γνωρίζουμε την υπόθεση (της κράτησης του Φρέντυ Μπελέρη) και αναμένουμε από τις αλβανικές αρχές να...
13 Σεπτεμβρίου, 2023 - 8:51
Τελευταία ενημέρωση: 13/09/2023 - 9:54

Μήνυμα προς την Αλβανία από το Στέιτ Ντιπάρτμεντ για την υπόθεση Μπελέρη

Διαδώστε:
Μήνυμα προς την Αλβανία από το Στέιτ Ντιπάρτμεντ για την υπόθεση Μπελέρη

Το μήνυμα στις αλβανικές αρχές ότι η κυβέρνηση των ΗΠΑ αναμένει να τηρηθεί το γράμμα της εγχώριας νομοθεσίας στην υπόθεση του Φρέντυ Μπελέρη έστειλε το Στέιτ Ντιπάρντμεντ.

Απαντώντας σε ερώτηση των Ελλήνων ανταποκριτών στην Ουάσιγκτον, εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ ανέφερε «γνωρίζουμε την υπόθεση (της κράτησης του Φρέντυ Μπελέρη) και αναμένουμε από τις αλβανικές αρχές να τηρήσουν τη δέουσα διαδικασία σύμφωνα με τους νόμους (της χώρας)».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων