06/09/2020 06/09/2020 Λίγο μετά τις δηλώσεις του Γάλλου υπουργού Εξωτερικών για κυρώσεις εναντίον της Τουρκίας και την αποκάλυψη ότι το θέμα θα αποτελέσει κεντρικό ζήτημα της επόμενης συνεδρίασης του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, την πλήρη αλληλεγγύη της Ευρωπαϊκής Ένωσης σε Ελλάδα και Κύπρο εξέφρασε και ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Σαρλ Μισέλ, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε σήμερα με τον...
06 Σεπτεμβρίου, 2020 - 21:08
Τελευταία ενημέρωση: 06/09/2020 - 21:10

Μισέλ προς Ερντογάν: «Δείχνουμε πλήρη αλληλεγγύη σε Ελλάδα και Κύπρο»

Διαδώστε:
Μισέλ προς Ερντογάν: «Δείχνουμε πλήρη αλληλεγγύη σε Ελλάδα και Κύπρο»

Λίγο μετά τις δηλώσεις του Γάλλου υπουργού Εξωτερικών για κυρώσεις εναντίον της Τουρκίας και την αποκάλυψη ότι το θέμα θα αποτελέσει κεντρικό ζήτημα της επόμενης συνεδρίασης του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, την πλήρη αλληλεγγύη της Ευρωπαϊκής Ένωσης σε Ελλάδα και Κύπρο εξέφρασε και ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Σαρλ Μισέλ, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε σήμερα με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, αναφέρει Ευρωπαίος Αξιωματούχος.

Σύμφωνα με τον ίδιο Αξιωματούχο, ο Σαρλ Μισέλ τόνισε ότι είναι σημαντικό να υπάρξει αποκλιμάκωση και κάλεσε την Τουρκία να απέχει από δραστηριότητες που αυξάνουν τις εντάσεις.

Παράλληλα, ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, καλεί σε πολυμερή διάσκεψη σημειώνει ότι μέσω του διαλόγου μπορούν να λυθούν οι παρούσες διαμάχες.

Πληροφορίες: ΑΠΕ/ΜΠΕ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων