12/10/2019 12/10/2019 “Το κλίμα ήταν σοβαρό, ενωτικό απόλυτα” δήλωσε μετά την ολοκλήρωση της έκτακτης Ιεραρχίας σήμερα, ο Σεβ. Μητροπολίτης Δημητριάδος και Αλμυρού κ. Ιγνάτιος. Συνεχίζοντας ο Σεβασμιώτατος ανέφερε: “όλοι αναγνώρισαν ότι το Οικουμενικό Πατριαρχείο έχει το δικαίωμα της αυτοκεφαλίας. Όσα ακούστηκαν νομίζω είναι ένας θησαυρός μέσα στην Εκκλησία. Αυτό που όλοι εύχονται είναι κάποια στιγμή να έχουμε...
12 Οκτωβρίου, 2019 - 16:48
Τελευταία ενημέρωση: 12/10/2019 - 16:50

Μητρ. Δημητριάδος: “Το κλίμα ήταν σοβαρό, ενωτικό απόλυτα”

Διαδώστε:
Μητρ. Δημητριάδος: “Το κλίμα ήταν σοβαρό, ενωτικό απόλυτα”

“Το κλίμα ήταν σοβαρό, ενωτικό απόλυτα” δήλωσε μετά την ολοκλήρωση της έκτακτης Ιεραρχίας σήμερα, ο Σεβ. Μητροπολίτης Δημητριάδος και Αλμυρού κ. Ιγνάτιος. Συνεχίζοντας ο Σεβασμιώτατος ανέφερε: “όλοι αναγνώρισαν ότι το Οικουμενικό Πατριαρχείο έχει το δικαίωμα της αυτοκεφαλίας. Όσα ακούστηκαν νομίζω είναι ένας θησαυρός μέσα στην Εκκλησία. Αυτό που όλοι εύχονται είναι κάποια στιγμή να έχουμε και την ενότητα ολοκλήρου της Ορθοδοξίας”.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Δημοσιογραφική κάλυψη: Δημήτρης Στρουμπάκος

Κάμερα: Μανώλης Δημελλάς

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων