08/07/2019 08/07/2019 «Η εκκλησία πρέπει να είναι παρούσα στα κοινωνικά δίκτυα, έτσι ώστε οι νέοι να μην χάνονται πνευματικά» δήλωσε ο Μητροπολίτης Κιέβου και Πάσης Ουκρανίας κ. Επιφάνιος Πρόσθεσε επίσης ότι “είναι πολύ εύκολο για τους πραγματικούς Χριστιανούς να ζήσουν και να κατανοήσουν τον κίνδυνο που μπορεί να προκύψει από τη σύγχρονη τεχνολογία στο περιβάλλον πληροφοριών”. “Είναι...
08 Ιουλίου, 2019 - 10:40

Μητρ. Επιφάνιος: Η Εκκλησία να είναι είναι παρούσα στα κοινωνικά δίκτυα

Διαδώστε:
Μητρ. Επιφάνιος: Η Εκκλησία να είναι είναι παρούσα στα κοινωνικά δίκτυα

«Η εκκλησία πρέπει να είναι παρούσα στα κοινωνικά δίκτυα, έτσι ώστε οι νέοι να μην χάνονται πνευματικά» δήλωσε ο Μητροπολίτης Κιέβου και Πάσης Ουκρανίας κ. Επιφάνιος
Πρόσθεσε επίσης ότι “είναι πολύ εύκολο για τους πραγματικούς Χριστιανούς να ζήσουν και να κατανοήσουν τον κίνδυνο που μπορεί να προκύψει από τη σύγχρονη τεχνολογία στο περιβάλλον πληροφοριών”.

“Είναι απαραίτητο να οργανώσουμε το χρόνο μας, γιατί αν κάποιος βυθιστεί στη σύγχρονη τεχνολογία, τότε γίνεται πάθος και δεν μπορεί πλέον να απεξαρτηθεί. Στα κοινωνικά δίκτυα υπάρχουν σήμερα πολλοί νέοι μας · ως εκ τούτου, η αποστολή της Εκκλησίας είναι να είναι εκεί και σε κάποιο βαθμό να τους να μην χαθούν πνευματικά” υποστήριξε.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων