12/10/2019 12/10/2019 “Ακούστηκαν όλες οι απόψεις και βεβαίως με πάρα πολύ Σεβασμό ακούμε όλα όσα έχουν πει οι Αρχιερείς” τόνισε εξερχόμενος του Συνοδικού Μεγάρου ο Σεβ. Μητροπολίτης Ιωαννίνων κ. Μάξιμος. Συνεχίζοντας ο Σεβασμιώτατος ανέφερε πως “πάντα γίνεται μια σύνθεση έτσι ώστε να καταλήξουμε στην καλύτερη δυνατή διατύπωση που να εκφράζει το σώμα. Σε ερώτηση των δημοσιογράφων για...
12 Οκτωβρίου, 2019 - 17:03
Τελευταία ενημέρωση: 12/10/2019 - 17:05

Μητρ. Ιωαννίνων: “Ακούστηκαν με σεβασμό όλες οι απόψεις”

Διαδώστε:
Μητρ. Ιωαννίνων: “Ακούστηκαν με σεβασμό όλες οι απόψεις”

“Ακούστηκαν όλες οι απόψεις και βεβαίως με πάρα πολύ Σεβασμό ακούμε όλα όσα έχουν πει οι Αρχιερείς” τόνισε εξερχόμενος του Συνοδικού Μεγάρου ο Σεβ. Μητροπολίτης Ιωαννίνων κ. Μάξιμος. Συνεχίζοντας ο Σεβασμιώτατος ανέφερε πως “πάντα γίνεται μια σύνθεση έτσι ώστε να καταλήξουμε στην καλύτερη δυνατή διατύπωση που να εκφράζει το σώμα.

Σε ερώτηση των δημοσιογράφων για το αν υπάρχει αναγνώριση της αυτοκεφαλίας δήλωσε “Η απόφαση της Συνόδου λέει ότι γίνεται δεκτή η απόφαση της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου και η εισήγηση του Μακαριωτάτου”.

Δείτε αναλυτικά τα όσα είπε:

Δημοσιογραφική κάλυψη: Δημήτρης Στρουμπάκος

Κάμερα: Μανώλης Δημελλάς

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων