18/07/2019 18/07/2019 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος μίλησε στην εκπομπή “ΣΗΜΕΡΑ” του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ σήμερα Πέμπτη 18 Ιουλίου 2019 για θέματα της επικαιρότητας. Ο Σεβασμιώτατος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις συναντήσεις του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου με τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, και με την Υπουργό Παιδείας Νίκη Κεραμέως αλλά και για τα τρέχοντα...
18 Ιουλίου, 2019 - 11:35
Τελευταία ενημέρωση: 18/07/2019 - 23:42

Μητρ.Μεσσηνίας: Θετικές εξελίξεις στις σχέσεις Εκκλησίας-Κράτους

Διαδώστε:
Μητρ.Μεσσηνίας: Θετικές εξελίξεις στις σχέσεις Εκκλησίας-Κράτους

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος μίλησε στην εκπομπή “ΣΗΜΕΡΑ” του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ σήμερα Πέμπτη 18 Ιουλίου 2019 για θέματα της επικαιρότητας.

Ο Σεβασμιώτατος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις συναντήσεις του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου με τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, και με την Υπουργό Παιδείας Νίκη Κεραμέως αλλά και για τα τρέχοντα ζητήματα που απασχολούν την εκκλησία τονίζοντας ότι υπάρχει πολυ καλό θετικό κλίμα με βασικές συνταγματικές και θεσμικές αρχές που μπορούμε να συζητήσουμε.

Δείτε όλη τη συνομιλία πατώντας ΕΔΩ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων