16/04/2019 16/04/2019 «Η Μεγάλη Σαρακοστή είναι μια περίοδος μετάνοιας , μια στιγμή για να ενισχύσουμε τον πνευματικό μας αγώνα και να επιστρέψουμε στην προσευχή, τη νηστεία και τη μετάνοια» δήλωσε ο Μητροπολίτης Ονούφριος της Εκκλησίας της Ουκρανίας που υπάγεται στο Πατριαρχείο της Μόσχας. «Η μετάνοια είναι ένα δώρο από τον Θεό που μόνο εκείνοι που ζουν στη...
16 Απριλίου, 2019 - 9:28
Τελευταία ενημέρωση: 16/04/2019 - 9:35

Μητρ. Ονούφριος: Η μετάνοια είναι δώρο του Θεού

Διαδώστε:
Μητρ. Ονούφριος: Η μετάνοια είναι δώρο του Θεού

«Η Μεγάλη Σαρακοστή είναι μια περίοδος μετάνοιας , μια στιγμή για να ενισχύσουμε τον πνευματικό μας αγώνα και να επιστρέψουμε στην προσευχή, τη νηστεία και τη μετάνοια» δήλωσε ο Μητροπολίτης Ονούφριος της Εκκλησίας της Ουκρανίας που υπάγεται στο Πατριαρχείο της Μόσχας.

«Η μετάνοια είναι ένα δώρο από τον Θεό που μόνο εκείνοι που ζουν στη γη μπορούν ακόμα να απολαύσουν» τόνισε και πρόσθεσε ότι μέσω της προσευχής και της νηστείας, οδηγούμε τον εαυτό μας μακριά από το μονοπάτι της αμαρτίας και θέτουμε τους εαυτούς μας στο στενό μονοπάτι της αρετής και της ευσεβούς διαβίωσης, που οδηγεί έναν άνθρωπο στη σωτηρία»

«Και όσο μεγαλύτερη είναι η δύναμη της μετανοίας μας τόσο περισσότερο προσεγγίζουμε την πνευματική τελειότητα του Χριστού»

 

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων