19/05/2020 20/05/2020 Στη σειρά επίκαιρων συνεντεύξεων που πραγματοποιεί το Πρακτορείο μας από την Ιεραποστολή στην Αφρική, μίλησε και ο Μητροπολίτης Καμερούν κ. Γρηγόριος ο οποίος αναφέρθηκε στην Πίστη των Ορθοδόξων Χριστιανών, στην Θεία Κονωνία και στην Ιεραποστολή όπου όπως τόνισε εκεί πιστοποιείται το Ευαγγέλιο. Ο Σεβασμιώτατος με αφορμή την επικαιρότητα για την πανδημία του κορωνοϊού είπε στη...
19 Μαΐου, 2020 - 16:18
Τελευταία ενημέρωση: 20/05/2020 - 8:03

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ Μητρ. Καμερούν: Η Πίστη δεν μπαίνει στο μικροσκόπιο

Διαδώστε:
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ Μητρ. Καμερούν: Η Πίστη δεν μπαίνει στο μικροσκόπιο

Στη σειρά επίκαιρων συνεντεύξεων που πραγματοποιεί το Πρακτορείο μας από την Ιεραποστολή στην Αφρική, μίλησε και ο Μητροπολίτης Καμερούν κ. Γρηγόριος ο οποίος αναφέρθηκε στην Πίστη των Ορθοδόξων Χριστιανών, στην Θεία Κονωνία και στην Ιεραποστολή όπου όπως τόνισε εκεί πιστοποιείται το Ευαγγέλιο.

Ο Σεβασμιώτατος με αφορμή την επικαιρότητα για την πανδημία του κορωνοϊού είπε στη δημοσιογράφο Μαρία Γιαχνάκη ότι δεν έχει λόγο να φοβάται αυτός που πιστεύει και ότι η Πίστη είναι αυτή που κάνει θαύματα. “Η πίστη μας δεν μπαίνει στο μικροσκόπιο και δεν είναι δυνατόν να θεωρούμε ότι ο Κύριός μας είναι ανίσχυρος να μας φυλάξει”.

Στη συνέχεια της συνέντευξής του αναφέρθηκε στην εφαρμογή των μέτρων στο Καμερούν αλλά και στις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι Ιεραπόστολοι κατά τη διάρκεια της διακονίας τους.

“Έχουμε εμπιστοσύνη στο Θεό και γι αυτό είμαστε εδώ”, τόνισε ο Σεβασμιώτατος, ενώ σημείωσε ότι αν όλοι οι κληρικοί περνούσαν από την Ιεραποστολή θα ήταν τελείως διαφορετική η κατάσταση στην Εκκλησία.

Ακούστε τη συνέντευξη:

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων