16/03/2020 16/03/2020 Ολοκληρώθηκε η διευρυμένη σύσκεψη Ιεραρχών στο Συνοδικό Μέγαρο, σε συνδυασμό με την έκτακτη ΔΙΣ σε συζήτηση που είχαν Ιεράρχες της Αττικής με τους Ιεράρχες της ΔΙΣ. Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πειραιώς, κατά την έξοδο του, εξέφρασε τη θέση του για το κλείσιμο των Ναών, λέγοντας ότι: “Θα πρέπει να κλείσουν πρώτα τα τζαμιά και οι άλλοι...
16 Μαρτίου, 2020 - 18:00
Τελευταία ενημέρωση: 16/03/2020 - 18:46

Μητρ Πειραιώς- Κραυγή: “Να κλείσουν πρώτα τα τζαμιά!”

Διαδώστε:
Μητρ Πειραιώς- Κραυγή: “Να κλείσουν πρώτα τα τζαμιά!”

Ολοκληρώθηκε η διευρυμένη σύσκεψη Ιεραρχών στο Συνοδικό Μέγαρο, σε συνδυασμό με την έκτακτη ΔΙΣ σε συζήτηση που είχαν Ιεράρχες της Αττικής με τους Ιεράρχες της ΔΙΣ.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πειραιώς, κατά την έξοδο του, εξέφρασε τη θέση του για το κλείσιμο των Ναών, λέγοντας ότι: “Θα πρέπει να κλείσουν πρώτα τα τζαμιά και οι άλλοι χώροι λατρείας που υπάρχουν και δεν έχει γίνει λόγος γι αυτούς!”

“Δεν υπάρχει μόνο Ορθόδοξη Εκκλησία στην Ελλάδα, υπάρχουν και αυτοί!”.

ΑΚΟΥΣΤΕ:

 

Στη συνέχεια οι δημοσιογράφοι ρώτησαν τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Καισαριανής για το αποτέλεσμα της διευρυμένης και απάντησε ότι υπήρξαν πολλές διαφορετικές απόψεις.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων