03/11/2020 03/11/2020 Μετά τον καταστροφικό σεισμό των τελευταίων ημερών που έπληξε το Ευλογημένο νησί μας την Σάμο και έφτασε μέχρι την Σμύρνη της Μ.Ασίας, αλλεπάλληλα είναι τα τηλεφωνήματα που δέχεται καθημερινά ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βρυούλων κ.κ.Παντελεήμων, από Χριστιανούς, τόσο της ενδοχώρας όσο και του εξωτερικού, σχετικώς με το Ναίδριο της Παναγίας και τα Γραφεία της Μητροπόλεως στα...
03 Νοεμβρίου, 2020 - 16:10
Τελευταία ενημέρωση: 03/11/2020 - 17:44

Μητροπολίτης Βρυούλων: Τα Βουρλά δεν έπαθαν τίποτα!

Διαδώστε:
Μητροπολίτης Βρυούλων: Τα Βουρλά δεν έπαθαν τίποτα!

Μετά τον καταστροφικό σεισμό των τελευταίων ημερών που έπληξε το Ευλογημένο νησί μας την Σάμο και έφτασε μέχρι την Σμύρνη της Μ.Ασίας, αλλεπάλληλα είναι τα τηλεφωνήματα που δέχεται καθημερινά ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βρυούλων κ.κ.Παντελεήμων, από Χριστιανούς, τόσο της ενδοχώρας όσο και του εξωτερικού, σχετικώς με το Ναίδριο της Παναγίας και τα Γραφεία της Μητροπόλεως στα Βουρλά της Μ.Ασίας.

Ο Σεβασμιώτατος ερωτηθής, απάντησε:

“Δεν μπορώ με λόγια να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου προς τον Άγιο Θεό, την Παναγιά Μητέρα Του και τους Νεομάρτυρες Αγίους Νεκτάριο και Μιχαήλ, για την προστασία Του Θεού και την μεσειτία της Παναγίας, σε όλη την περιοχή της Ερυθραίας στη  Μ. Ασία. Από την ημέρα που η χάρις του Αγίου Θεού με αξίωσε με την βοήθεια όλων σας να αποκτήσει Ιερό Θυσιαστήριο στην Σκάλα των Βουρλών και να επιστρέψει στον τόπο της, στο σπίτι της, η θαυματουργός εικόνα της Παναγίας της Βουρλιώτισσας, των Νεομαρτύρων Νεκταρίου και Μιχαήλ και να ξανάψει καντήλι μπροστά στην εικόνα τους, ήμουνα βέβαιος ότι η Παναγία θα ευλογεί και θα προστατεύει τον μαρτυρικόν αυτόν Αγιασμένον τόπον.

Το σχεδιάγραμμα που παραθέτω από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης της Τουρκίας, δείχνει την πραγματικότητα. Τα Βουρλά δεν έπαθαν τίποτα!”.

 

 

 

“Ώσπερ πολύκρουνος Πανάχραντε βρύσις, εκ των σεπτών σου αναβλύζεις εικόνων, θαυμάτων ρείθρα άφθονα και χάριν δαψιλή, εξ’ ών την επώνυμων “Βουρλιώτισσα” σχόντες, θησαυρόν πολύτιμον καταφεύγομεν πόθω και αιτημάτων λύσιν ταχινήν, λαθείν Παρθένε, ευχές σου πιστεύομεν”. Παναγία μου σε ευχαριστούμε”.

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων