27/01/2022 27/01/2022 Με αφορμή τη σημερινή Ημέρα Μνήμης για τα θύματα του Ολοκαυτώματος ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με μήνυμά του στο twitter, μεταξύ άλλων τόνισε: «Η Διεθνής Ημέρα Μνήμης για τα Θύματα του Ολοκαυτώματος ας γίνει ο φάρος που θα δείχνει τον δρόμο της καθημερινής μας δράσης απέναντι στον ρατσισμό και τον αντισημιτισμό». «Δεν ξεχνάμε τους συμπατριώτες...
27 Ιανουαρίου, 2022 - 17:16
Τελευταία ενημέρωση: 27/01/2022 - 17:20

Mητσοτάκης για Ολοκαύτωμα: Δεν ξεχνάμε τους συμπατριώτες μας και όλους τους Εβραίους

Διαδώστε:
Mητσοτάκης για Ολοκαύτωμα: Δεν ξεχνάμε τους συμπατριώτες μας και όλους τους Εβραίους

Με αφορμή τη σημερινή Ημέρα Μνήμης για τα θύματα του Ολοκαυτώματος ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με μήνυμά του στο twitter, μεταξύ άλλων τόνισε: «Η Διεθνής Ημέρα Μνήμης για τα Θύματα του Ολοκαυτώματος ας γίνει ο φάρος που θα δείχνει τον δρόμο της καθημερινής μας δράσης απέναντι στον ρατσισμό και τον αντισημιτισμό».

«Δεν ξεχνάμε τους συμπατριώτες μας και όλους τους Εβραίους που χάθηκαν στο Άουσβιτς και στα στρατόπεδα της φρίκης», σημείωσε ο πρωθυπουργός σε ανάρτησή του στο twitter.

«Η Διεθνής Ημέρα Μνήμης για τα Θύματα του Ολοκαυτώματος ας γίνει ο φάρος που θα δείχνει τον δρόμο της καθημερινής μας δράσης απέναντι στον ρατσισμό και τον αντισημιτισμό», κατέληξε ο κ. Μητσοτάκης.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων