17/09/2023 17/09/2023 «Με προβληματίζει ιδιαίτερα το γεγονός όχι μόνο της φυλάκισης του εκλεγμένου δημάρχου Χειμάρρας, αλλά ότι ακόμα και σήμερα η Αλβανία του αρνείται τη δυνατότητα έστω και μέσα από τη φυλακή να ορκιστεί δήμαρχος». Αυτά ανέφερε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης από την ΔΕΘ αναφορικά με την υπόθεση Φρέντη Μπελέρη. «Αποτελεί μία διοικητική απόφαση, δεν υπεισέρχομαι της...
17 Σεπτεμβρίου, 2023 - 14:31
Τελευταία ενημέρωση: 17/09/2023 - 14:35

Μητσοτάκης για υπόθεση Μπελέρη: Σκιάζει τις σχέσεις μας με την Αλβανία

Διαδώστε:
Μητσοτάκης για υπόθεση Μπελέρη: Σκιάζει τις σχέσεις μας με την Αλβανία

«Με προβληματίζει ιδιαίτερα το γεγονός όχι μόνο της φυλάκισης του εκλεγμένου δημάρχου Χειμάρρας, αλλά ότι ακόμα και σήμερα η Αλβανία του αρνείται τη δυνατότητα έστω και μέσα από τη φυλακή να ορκιστεί δήμαρχος». Αυτά ανέφερε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης από την ΔΕΘ αναφορικά με την υπόθεση Φρέντη Μπελέρη.

«Αποτελεί μία διοικητική απόφαση, δεν υπεισέρχομαι της αλβανικής δικαιοσύνης. Η στέρηση δυνατότητας να ορκιστεί δήμαρχος ο Φρέντη Μπελέρης, αποτελεί παραβίαση των κανόνων κράτους δικαίου, σκιάζει τις σχέσεις μας με την Αλβανία», είπε χαρακτηριστικα

«Εύχομαι και ελπίζω σύντομα να βρεθεί λύση. Δεν θα σταματήσω να εγείρω το ζήτημα σε ευρωπαϊκό επίπεδο αλλά και απευθείας στον πρόεδρο Ράμα όταν θα τον συναντήσω ξανά», κατέληξε.

Πηγή: ertnews.gr

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων