18/08/2020 18/08/2020 Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρωθυπουργό της Αυστραλίας, Scott Morrison, είχε σήμερα το μεσημέρι ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού, κατά τη διάρκεια της συνομιλίας, οι δύο ηγέτες συζήτησαν τη συνεργασία των δύο χωρών σε διεθνείς οργανισμούς, ενώ ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν παρέλειψε να ενημερώσει τον Πρωθυπουργό της Αυστραλίας...
18 Αυγούστου, 2020 - 15:40
Τελευταία ενημέρωση: 18/08/2020 - 17:15

Μητσοτάκης και Παναγιωτόπουλος ενημερώνουν Αυστραλία και Γερμανία

Διαδώστε:
Μητσοτάκης και Παναγιωτόπουλος ενημερώνουν Αυστραλία και Γερμανία

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρωθυπουργό της Αυστραλίας, Scott Morrison, είχε σήμερα το μεσημέρι ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού, κατά τη διάρκεια της συνομιλίας, οι δύο ηγέτες συζήτησαν τη συνεργασία των δύο χωρών σε διεθνείς οργανισμούς, ενώ ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν παρέλειψε να ενημερώσει τον Πρωθυπουργό της Αυστραλίας για την τουρκική προκλητικότητα στην Ανατολική Μεσόγειο.

Λίγο νωρίτερα ο  υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νικόλαος Παναγιωτόπουλος, επικοινώνησε τηλεφωνικά με τη Γερμανίδα ομόλογό του, Άνεγκρετ Κραμπ-Καρενμπάουερ, για τα ίδια θέματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά τη συνομιλία συζητήθηκαν η κατάσταση ασφαλείας στην Ανατολική Μεσόγειο, με αφορμή τις συνεχιζόμενες παράνομες ενέργειες της Τουρκίας, στην περιοχή καθώς και η επικείμενη άτυπη σύνοδος των υπουργών Άμυνας της ΕΕ στις 26 Αυγούστου στο Βερολίνο.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων