05/08/2021 05/08/2021 Παρακολουθήστε το έκτακτο μήνυμα του Πρωθυπουργού κ. Κυριάκου Μητσοτάκη για τις ανεξέλεγκτες πυρκαγιές στην ελληνική επικράτεια. Τα σπίτια ξαναχτίζονται. Η ανθρώπινη ζωή δεν αναπληρώνεται, όπως είπε χαρακτηριστικά. Παρακάλεσε τους πολίτες να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των αρχών. Η νύχτα θα είναι απειλητική, είπε ο πρωθυπουργός προς τον ελληνικό λαό. Μεταξύ άλλων, ζήτησε να περιορισθούν οι μετακινήσεις...
05 Αυγούστου, 2021 - 21:04
Τελευταία ενημέρωση: 05/08/2021 - 21:16

Μητσοτάκης: Η νύχτα θα είναι απειλητική (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαδώστε:
Μητσοτάκης: Η νύχτα θα είναι απειλητική (ΒΙΝΤΕΟ)

Παρακολουθήστε το έκτακτο μήνυμα του Πρωθυπουργού κ. Κυριάκου Μητσοτάκη για τις ανεξέλεγκτες πυρκαγιές στην ελληνική επικράτεια.

Τα σπίτια ξαναχτίζονται. Η ανθρώπινη ζωή δεν αναπληρώνεται, όπως είπε χαρακτηριστικά. Παρακάλεσε τους πολίτες να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των αρχών. Η νύχτα θα είναι απειλητική, είπε ο πρωθυπουργός προς τον ελληνικό λαό. Μεταξύ άλλων, ζήτησε να περιορισθούν οι μετακινήσεις από τους πολίτες ενώ μίλησε για ανεξέλεγκτη κατάσταση. Τόνισε ότι οι περιουσίες φτιάχνονται ξανά, τα δένδρα ξανά φυτρώνουν. Πρέπει να προστατεύσουμε τις ανθρώπινες ζωές.

ΔΕΙΤΕ:

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων