28/06/2023 28/06/2023 «Σκοπός μας είναι να ενώνουμε την κοινωνία…», αναφέρει μεταξύ άλλων σε ανάρτησή του στο twitter, o πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, αμέσως μετά την πρώτη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου. Πιο συγεκριμένα σε αναρτήσεις του στο twitter, o Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρει: «Η πρώτη μας συνεδρίαση πραγματοποιείται στο φως μιας μεγάλης εκλογικής νίκης. Είμαστε ευγνώμονες στον ελληνικό λαό για...
28 Ιουνίου, 2023 - 19:48
Τελευταία ενημέρωση: 28/06/2023 - 19:11

Μητσοτάκης: Το tweet μετά το Υπουργικό Συμβούλιο: «Σκοπός μας είναι να ενώνουμε την κοινωνία»

Διαδώστε:
Μητσοτάκης: Το tweet μετά το Υπουργικό Συμβούλιο: «Σκοπός μας είναι να ενώνουμε την κοινωνία»

«Σκοπός μας είναι να ενώνουμε την κοινωνία…», αναφέρει μεταξύ άλλων σε ανάρτησή του στο twitter, o πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, αμέσως μετά την πρώτη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου.

Πιο συγεκριμένα σε αναρτήσεις του στο twitter, o Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρει: «Η πρώτη μας συνεδρίαση πραγματοποιείται στο φως μιας μεγάλης εκλογικής νίκης. Είμαστε ευγνώμονες στον ελληνικό λαό για την επιλογή του. Οι προσδοκίες είναι πολύ υψηλές και έχουμε χρέος να τις εκφράσουμε, καθώς αυτές προέρχονται από ένα ευρύ λαϊκό ρεύμα, το οποίο μας εμπιστεύτηκε».

Αναρτώντας και σχετικό βίντεο από την πρώτη συνεδρίαση.

Σε δεύτερο tweet, αναφέρει: «Σκοπός μας είναι να ενώνουμε την κοινωνία. Είμαστε υπηρέτες του δημοσίου συμφέροντος, άρα είμαστε υπηρέτες όλων των πολιτών. Αντίπαλοί μας είναι μόνο τα προβλήματα και τα όποια δικά μας λάθη. Ξεκινάμε λοιπόν υπεύθυνα, αλλά και αισιόδοξα τη δεύτερη θητεία μας».

Πηγή: briefingnews

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων