19/03/2019 19/03/2019 Στον Ιερό Ναό Αγίου Μάρκου Ευγενικού στα Κάτω Πατήσια, συνεχίστηκε η πανελλήνια εκστρατεία ενημέρωσης και πρόληψης για την άνοια που πραγματοποιεί το «Καρέλλειο», η Ολοκληρωμένη Μονάδα Αντιμετώπισης νόσου Alzheimer και συναφών παθήσεων της «ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ» μαζί με την Εταιρεία ΜΕΓΑ. Στοχεύοντας στην πρόληψη και ευαισθητοποίηση του κοινού σχετικά με την άνοια, το εξειδικευμένο προσωπικό του «Καρέλλειου»...
19 Μαρτίου, 2019 - 18:32

ΜΚΟ ΑΠΟΣΤΟΛΗ: Για την άνοια στον Ι.Ν. Μάρκου Ευγενικού στα Κάτω Πατήσια

Διαδώστε:
ΜΚΟ ΑΠΟΣΤΟΛΗ: Για την άνοια στον Ι.Ν. Μάρκου Ευγενικού στα Κάτω Πατήσια

Στον Ιερό Ναό Αγίου Μάρκου Ευγενικού στα Κάτω Πατήσια, συνεχίστηκε η πανελλήνια εκστρατεία ενημέρωσης και πρόληψης για την άνοια που πραγματοποιεί το «Καρέλλειο», η Ολοκληρωμένη Μονάδα Αντιμετώπισης νόσου Alzheimer και συναφών παθήσεων της «ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ» μαζί με την Εταιρεία ΜΕΓΑ.

Στοχεύοντας στην πρόληψη και ευαισθητοποίηση του κοινού σχετικά με την άνοια, το εξειδικευμένο προσωπικό του «Καρέλλειου» πραγματοποίησε στον Ιερό Ναό Αγίου Μάρκου Ευγενικού δωρεάν τεστ μνήμης σε δεκάδες άτομα άνω των 60 ετών, ενώ παράλληλα δόθηκε ενημερωτική ομιλία σχετικά με τη νόσο Alzheimer, την λειτουργία της μνήμης, το φορτίο των φροντιστών αλλά και το έργο που επιτελείται καθημερινά στην Μονάδα της «ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ».

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων