04/06/2023 05/06/2023 Το ετήσιο μνημόσυνο του Ιερολοχίτη Στρατηγού Κωνσταντίνου Κόρκα και το σαρανταήμερο μνημόσυνο του Επίτιμου Γενικού Επιθεωρητή Στρατού Αντιστράτηγου ε.α. Χρήστου Φωτόπουλου ετελέσθη στον Ιερό Ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στο Κοιμητήριο Παπάγου την Κυριακή 4 Ιουνίου 2023 παρουσία του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ Στρατηγού Κωνσταντίνου Φλώρου και μελών των οικογενειών των εκλιπόντων. Παρέστησαν επίσης: Η Πρόεδρος του...
04 Ιουνίου, 2023 - 20:33
Τελευταία ενημέρωση: 05/06/2023 - 3:28

Μνημόσυνα Στρατηγού Κωνσταντίνου Κόρκα και Αντιστράτηγου ε.α. Χρήστου Φωτόπουλου παρουσία του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ

Διαδώστε:
Μνημόσυνα Στρατηγού Κωνσταντίνου Κόρκα και Αντιστράτηγου ε.α. Χρήστου Φωτόπουλου παρουσία του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ

Το ετήσιο μνημόσυνο του Ιερολοχίτη Στρατηγού Κωνσταντίνου Κόρκα και το σαρανταήμερο μνημόσυνο του Επίτιμου Γενικού Επιθεωρητή Στρατού Αντιστράτηγου ε.α. Χρήστου Φωτόπουλου ετελέσθη στον Ιερό Ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στο Κοιμητήριο Παπάγου την Κυριακή 4 Ιουνίου 2023 παρουσία του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ Στρατηγού Κωνσταντίνου Φλώρου και μελών των οικογενειών των εκλιπόντων.

Παρέστησαν επίσης:

  • Η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Παπάγου – Χολαργού κ. Άννα Μαρία Τσικρικώνη, ως εκπρόσωπος του Δημάρχου Παπάγου – Χολαργού κ. Ηλία Αποστολόπουλου.
  • Ο Διοικητής της Διοίκησης Ειδικού Πολέμου (ΔΕΠ) του ΓΕΕΘΑ Αντιστράτηγος Δημήτριος Χούπης και ο Επιτελάρχης ΓΕΣ Αντιστράτηγος Σταύρος Παπασταθόπουλος.
  • Ο Διοικητής της Διακλαδικής Διοίκησης Ειδικών Επιχειρήσεων (ΔΔΕΕ) Υποστράτηγος Κωνσταντίνος Αλεξάκης, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Ειδικών Δυνάμεων του ΓΕΣ (ΓΕΣ/ΔΕΔ) Υποστράτηγος Νικόλαος Γιαννόπουλος και ο Υποδιοικητής της ΔΕΠ του ΓΕΕΘΑ Υποστράτηγος Σπυρίδων Κογιάννης.
  • Εν ενεργεία και εν αποστρατεία Αξιωματικοί.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Ετικέτες:
Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων