11/09/2019 11/09/2019 Πρώτη μέρα, πρώτο χτύπημα κουδουνιού, στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Άργους (Καποδιστριακό), την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2019. Χαρούμενες φωνές, χαμογελαστά προσωπάκια, ευχές για τη νέα χρονιά και μοίρασμα φυλλαδίων για την οδική ασφάλεια από την Τροχαία Άργους. Τον Αγιασμό για τη νέα σχολική χρονιά τέλεσε ο π. Γεώργιος Σελλής. Στο Αγιασμό παρευρέθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Γιάννης...
11 Σεπτεμβρίου, 2019 - 19:20

Μοίρασαν φυλλάδια για την οδική ασφάλεια στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Άργους

Διαδώστε:
Μοίρασαν φυλλάδια για την οδική ασφάλεια στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Άργους

Πρώτη μέρα, πρώτο χτύπημα κουδουνιού, στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Άργους (Καποδιστριακό), την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2019.

Χαρούμενες φωνές, χαμογελαστά προσωπάκια, ευχές για τη νέα χρονιά και μοίρασμα φυλλαδίων για την οδική ασφάλεια από την Τροχαία Άργους.

Τον Αγιασμό για τη νέα σχολική χρονιά τέλεσε ο π. Γεώργιος Σελλής.

Στο Αγιασμό παρευρέθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Γιάννης Μαλτέζος, ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, οι δημοτικοί σύμβουλοι Θ. Οικονόμου και Κατερίνα Μπόμπου, ο πρόεδρος της Επιτροπής Παιδείας του Δήμου Άργους – Μυκηνών κ. Σκούφης και πολλούς γονείς.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων