24/05/2019 24/05/2019 Χιλιάδες ορθόδοξοι πιστοί και κάτοικοι της Μολδαβίας συγκεντρώθηκαν στους δρόμους της πρωτεύουσας της Μολδαβίας, και πραγματοποίησαν πορεία για την υποστήριξη παραδοσιακών οικογενειών αξιών. Η πορεία, η οποία διεξήχθη για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά, γίνεται κατόπιν Πρωτοβουλίας της Ορθόδοξης Εκκλησίας. Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βλαντιμίρ κάλεσε τους πιστούς να ανταποκριθούν στο κάλεσμα και να συμμετάσχουν στην πορεία. Η...
24 Μαΐου, 2019 - 9:59

Μολδαβία: Η Εκκλησία στηρίζει τις οικογενειακές αξίες

Διαδώστε:
Μολδαβία: Η Εκκλησία στηρίζει τις οικογενειακές αξίες

Χιλιάδες ορθόδοξοι πιστοί και κάτοικοι της Μολδαβίας συγκεντρώθηκαν στους δρόμους της πρωτεύουσας της Μολδαβίας, και πραγματοποίησαν πορεία για την υποστήριξη παραδοσιακών οικογενειών αξιών.

Η πορεία, η οποία διεξήχθη για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά, γίνεται κατόπιν Πρωτοβουλίας της Ορθόδοξης Εκκλησίας.
Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βλαντιμίρ κάλεσε τους πιστούς να ανταποκριθούν στο κάλεσμα και να συμμετάσχουν στην πορεία.

Η μέρα ξεκίνησε με τη Θεία Λειτουργία στον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Θεοδώρου.
Οι κληρικοί και λαϊκοί που συμμετείχαν στην πομπή έψελναν στον Παντοδύναμο Θεό και στην Άγια Θεοτόκο για την ευημερία της χώρας, και κρατούσαν πανό και αφίσες προς υποστήριξη των παραδοσιακών οικογενειακών αξιών

Μετά το πέρας της πορείας ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης ευχαρίστησε όλους τους συμμετέχοντες και τους προέτρεψε να μην ντρέπονται να ομολογήσουν την πίστη τους στον Χριστό, επειδή η χριστιανική οικογένεια πάντα υπήρξε και θα παραμείνει ένα παράδειγμα για την κοινωνία.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων