10/05/2020 10/05/2020 O λοιμωξιολόγος και διευθυντής Υγειονομικού της Πολεμικής Αεροπορίας, υποπτέραρχος Δημήτρης Χατζηγεωργίου, ο οποίος έκανε απόψε την καθιερωμένη ενημέρωση του υπουργείου Υγείας έκανε λόγο για την επιδημία του κορονοϊού στις Ένοπλες Δυνάμεις και είπε ότι από πολύ νωρίς «είχαν ληφθεί μέτρα που μπορεί κάποιοι τα χαρακτήρισαν αυστηρά, υπερβολικά, αλλά αυτά συνέβαλαν ώστε το ποσοστό των στρατιωτικών που...
10 Μαΐου, 2020 - 22:45
Τελευταία ενημέρωση: 10/05/2020 - 22:50

Μόλις 0,05%, το ποσοστό Κορονοϊού στις Ένοπλες Δυνάμεις

Διαδώστε:
Μόλις 0,05%, το ποσοστό Κορονοϊού στις Ένοπλες Δυνάμεις

O λοιμωξιολόγος και διευθυντής Υγειονομικού της Πολεμικής Αεροπορίας, υποπτέραρχος Δημήτρης Χατζηγεωργίου, ο οποίος έκανε απόψε την καθιερωμένη ενημέρωση του υπουργείου Υγείας έκανε λόγο για την επιδημία του κορονοϊού στις Ένοπλες Δυνάμεις και είπε ότι από πολύ νωρίς «είχαν ληφθεί μέτρα που μπορεί κάποιοι τα χαρακτήρισαν αυστηρά, υπερβολικά, αλλά αυτά συνέβαλαν ώστε το ποσοστό των στρατιωτικών που πέρασαν ελαφρά τη νόσο ή νοσηλεύτηκαν να είναι μόλις 0,05%, ποσοστό ιδιαίτερα χαμηλό».

 

 

Αυτό, όπως είπε, δείχνει ότι Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας δίνουν μεγάλη βαρύτητα στην ασφάλεια των ανθρώπων που υπηρετούν σε αυτές ενώ ο κος Χατζηγεωργίου απαντώντας σε σχετική ερώτηση για την αναβολή άσκησης, εξήγησε ότι επειδή αυτή την εβδομάδα έγινε η αρχή άρσης των μέτρων στην κοινωνία «θέλαμε να δούμε πως θα εξελιχθεί και για λόγους καθαρά πρόληψης είπαμε να μη γίνει η συγκεκριμένη άσκηση».

Αναφερόμενος σε όσους διστάζουν να πάνε στο νοσοκομείο για άλλο ζήτημα υγείας, λόγω κορονοϊού, είπε: «Δεν θα θέλαμε οι άνθρωποι που έχουν πραγματικό πρόβλημα υγείας να στερηθούν υπηρεσίες του νοσοκομείου υπό τον φόβο ότι θα μολυνθούν από τον κορονοϊό. Να πούμε όταν έχεις πρόβλημα υγείας να πηγαίνεις στο νοσοκομείο και να μην περιμένεις άλλου είδους βοήθεια».

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων