20/02/2019 20/02/2019 Τα αρχαία φρούρια και μοναστήρια της Σεβαστούπολης εντάχτηκαν στο “Χρυσό Δαχτύλιο της Αυτοκρατορίας του Βοσπόρου”. Τα ερείπια της αρχαίας Χερσονήσου, δύο μεσαιωνικά φρούρια και αρχαία μοναστήρια στην περιοχή της Σεβαστούπολης, εντάχτηκαν στο πρόγραμμα τουριστικής διαδρομής “Χρυσός δαχτύλιος της Αυτοκρατορίας του Βοσπόρου”, το οποίο ήδη προκαλεί μεγάλο ενδιαφέρον εκ μέρους του τουριστικού κοινού. Όλα τα αξιοθέατα προσφέρουν...
20 Φεβρουαρίου, 2019 - 12:45
Τελευταία ενημέρωση: 20/02/2019 - 12:34

Μοναστήρια της Σεβαστούπολης εντάχθηκαν σε τουριστικό πρόγραμμα

Διαδώστε:
Μοναστήρια της Σεβαστούπολης εντάχθηκαν σε τουριστικό πρόγραμμα

Τα αρχαία φρούρια και μοναστήρια της Σεβαστούπολης εντάχτηκαν στο “Χρυσό Δαχτύλιο της Αυτοκρατορίας του Βοσπόρου”.

Τα ερείπια της αρχαίας Χερσονήσου, δύο μεσαιωνικά φρούρια και αρχαία μοναστήρια στην περιοχή της Σεβαστούπολης, εντάχτηκαν στο πρόγραμμα τουριστικής διαδρομής “Χρυσός δαχτύλιος της Αυτοκρατορίας του Βοσπόρου”, το οποίο ήδη προκαλεί μεγάλο ενδιαφέρον εκ μέρους του τουριστικού κοινού. Όλα τα αξιοθέατα προσφέρουν πλήθος εκδηλώσεων σε όλους τους επισκέπτες, και τώρα οι περιφερειακές αρχές δημιουργούν σύγχρονες υποδομές για τους επισκέπτες της Κριμαίας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων