10/07/2022 10/07/2022 Με ανάρτησή του στο twitter ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας υπογράμμισε ότι η Ελλάδα στηρίζει το σημαντικό έργο που επιτελείται στην Γκάνα όπου μαθητές διδάσκονται την ελληνική γλώσσα. Είναι χαρακτηριστικό ότι εγκαινιάστηκαν τρία νέα τμήματα στο σχολείο του Αγίου Νικολάου στην περιοχή. «Μαθητές στην Γκάνα διδάσκονται την ελληνική γλώσσα και πολιτισμό», ανέφερε ο υπουργός Εξωτερικών...
10 Ιουλίου, 2022 - 13:36
Τελευταία ενημέρωση: 10/07/2022 - 13:44

Ν. Δένδιας: Εγκαινιάστηκαν τρία νέα τμήματα στο σχολείο Αγίου Νικολάου στην Γκάνα

Διαδώστε:
Ν. Δένδιας: Εγκαινιάστηκαν τρία νέα τμήματα στο σχολείο Αγίου Νικολάου στην Γκάνα

Με ανάρτησή του στο twitter ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας υπογράμμισε ότι η Ελλάδα στηρίζει το σημαντικό έργο που επιτελείται στην Γκάνα όπου μαθητές διδάσκονται την ελληνική γλώσσα. Είναι χαρακτηριστικό ότι εγκαινιάστηκαν τρία νέα τμήματα στο σχολείο του Αγίου Νικολάου στην περιοχή.

«Μαθητές στην Γκάνα διδάσκονται την ελληνική γλώσσα και πολιτισμό», ανέφερε ο υπουργός Εξωτερικών σε ανάρτησή του στο twitter, την οποία συνοδεύει και με ένα βίντεο με τα εγκαίνια νέων τάξεων στο σχολείο του St. Nicholas.

«Τα εγκαίνια τριών νέων τάξεων στο St. Nicholas School, το οποίο είχα επισκεφθεί τον Νοέμβριο, είναι λόγος ιδιαίτερης χαράς, συγκίνησης, αλλά και υπερηφάνειας. Η Ελλάδα στηρίζει το σημαντικό έργο που επιτελείται εκεί», προσθέτει.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων