21/08/2021 21/08/2021 Το μήνυμά του για τη σημερινή ημέρα Μνήμης και Τιμής των θυμάτων της τρομοκρατίας στέλνει με ανάρτησή του ο Υπουργός Εξωτερικών κ. Νίκος Δένδιας τονίζοντας ότι “Δεν φοβόμαστε” ενώ σημειώνει επιπλέον ότι είναι αυτονόητη η ανάγκη της διεθνούς συνεργασίας και εγρήγορσης για την αντιμετώπιση του φαινομένου της τρομοκρατίας. Γράφει ο κ. Δένδιας “Διεθνής Ημέρα Μνήμης...
21 Αυγούστου, 2021 - 12:00
Τελευταία ενημέρωση: 21/08/2021 - 12:10

N. Δένδιας: “Με πίστη στην αξία της ανθρώπινης ζωής, δεν φοβόμαστε”

Διαδώστε:
N. Δένδιας: “Με πίστη στην αξία της ανθρώπινης ζωής, δεν φοβόμαστε”

Το μήνυμά του για τη σημερινή ημέρα Μνήμης και Τιμής των θυμάτων της τρομοκρατίας στέλνει με ανάρτησή του ο Υπουργός Εξωτερικών κ. Νίκος Δένδιας τονίζοντας ότι “Δεν φοβόμαστε” ενώ σημειώνει επιπλέον ότι είναι αυτονόητη η ανάγκη της διεθνούς συνεργασίας και εγρήγορσης για την αντιμετώπιση του φαινομένου της τρομοκρατίας.

Γράφει ο κ. Δένδιας “Διεθνής Ημέρα Μνήμης & Τιμής των θυμάτων τρομοκρατίας η σημερινή. Με πίστη στην αξία της ανθρώπινης ζωής, στέλνουμε το μήνυμα ότι δεν φοβόμαστε. Αυτονόητη η ανάγκη της διεθνούς συνεργασίας και εγρήγορσης για την αντιμετώπιση του φαινομένου.”

Την ανάρτησή του συνοδεύει με την φωτογραφία: 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων