31/01/2021 31/01/2021 Aπό τους ήρωες των Ιμίων παίρνουν τα ονόματά τους τα τρία νέα πλοία που ναυπηγεί το Πολεμικό Ναυτικό, σύμφωνα με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Νίκο Παναγιώτοπουλο, που ανακοίνωσε στο facebook: «Τον Αύγουστο το Πολεμικό Ναυτικό παρέλαβε την 6η πυραυλάκατο που ναυπηγήθηκε από ελληνικά χέρια στα Ναυπηγεία Ελευσίνας. Το όνομα αυτής “ Καραθάνασης”. Η 7η πυραυλάκατος...
31 Ιανουαρίου, 2021 - 17:45

Ν. Παναγιωτόπουλος: «Τα ονόματα των ηρώων των Ιμίων λαμβάνουν τρία πλοία του ΠΝ»

Διαδώστε:
Ν. Παναγιωτόπουλος: «Τα ονόματα των ηρώων των Ιμίων λαμβάνουν τρία πλοία του ΠΝ»

Aπό τους ήρωες των Ιμίων παίρνουν τα ονόματά τους τα τρία νέα πλοία που ναυπηγεί το Πολεμικό Ναυτικό, σύμφωνα με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Νίκο Παναγιώτοπουλο, που ανακοίνωσε στο facebook:

«Τον Αύγουστο το Πολεμικό Ναυτικό παρέλαβε την 6η πυραυλάκατο που ναυπηγήθηκε από ελληνικά χέρια στα Ναυπηγεία Ελευσίνας. Το όνομα αυτής “ Καραθάνασης”.

Η 7η πυραυλάκατος που θα παραδοθεί εντός του 2021 θα φέρει το όνομα “ Βλαχάκος”. Το επόμενο πλοίο αυτού του βεληνεκούς θα ονομαστεί “ Γιαλοψός”.

Και τα τρία πλοία του Πολεμικού Ναυτικού θα πλεύσουν μια μέρα στο Αιγαίο υπερασπίζοντας τα κυριαρχικά δικαιώματα της χώρας, όπως θα το ήθελαν οι 3 ήρωες των Ιμίων» ανέφερε στην ανάρτησή του ο υπουργός Εθνικής Άμυνας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων