23/10/2019 23/10/2019 Στο Αντιπροσωπείο της Μονής Εσφιγμένου όπου μένει προσωρινά η αδελφότητα της Μονής, βρέθηκε ο Παναγιώτατος Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος στο πλαίσιο της επίσκεψής του στο Άγιον Ορος. Πρόκειται για μια επίσκεψη συμβολικού χαρακτήρα η οποία υποστηρίζει και ενδυναμώνει την αδελφότητα στον αγώνα της. Τον υποδέχτηκε ο Καθηγούμενος Αρχιμ. Βαρθολομαίος με όλη την αδελφότητα. Προσκύνησε στο...
23 Οκτωβρίου, 2019 - 17:32
Τελευταία ενημέρωση: 23/10/2019 - 18:32

«Να εφαρμοστούν οι αποφάσεις των δικαστηρίων»

Διαδώστε:
«Να εφαρμοστούν οι αποφάσεις των δικαστηρίων»
Στο Αντιπροσωπείο της Μονής Εσφιγμένου όπου μένει προσωρινά η αδελφότητα της Μονής, βρέθηκε ο Παναγιώτατος Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος στο πλαίσιο της επίσκεψής του στο Άγιον Ορος.
Πρόκειται για μια επίσκεψη συμβολικού χαρακτήρα η οποία υποστηρίζει και ενδυναμώνει την αδελφότητα στον αγώνα της. Τον υποδέχτηκε ο Καθηγούμενος Αρχιμ. Βαρθολομαίος με όλη την αδελφότητα. Προσκύνησε στο ναό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου και ακολούθησε η προσφώνηση από τον Γέροντα Βαρθολομαίο.
«Ευελπιστούμε σύντομα να δώσει ο Θεός να σας δούμε και στο Μοναστήρι μας» είπε ο Γέροντας για να λάβει ανάλογη απάντηση από τον Παναγιώτατο: ΄’Μεριμνούμε ώστε να εφαρμοστούν οι αποφάσεις των δικαστηρίων και να επικρατήσει η έννομος τάξη».  Μάλιστα, ο Παναγιώτατος αποκάλυψε ότι για το θέμα της Μονής έχει ήδη μιλήσει με τον Υφυπουργό Εξωτερικών Αντώνη Διαματάρη αλλά και τον νέο Διοικητή του Αγίου Ορους Αθανάσιο Μαρτίνο. Δείτε το βίντεο:

Ρεπορτάζ: Βασίλης Χάδος
Επιμέλεια Βίντεο: Πέπη Οικονομάκη
Κάμερα: Αλέξης Κωνστάντης
Μοντάζ: Ανδρέας Χαλκιόπουλος

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων