27/02/2019 27/02/2019 Με στήριγμα την πίστη του στον Θεό ο Κύπριος προπονητής Γιώργος Ζορμπάς, βρήκε τη δύναμη να συνεχίσει το όνειρό του και επιστρέφει στα γήπεδα. Μιλώντας στο kerkida.net τονίζει: “Μου έτυχε ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας. Εδώ και δύο χρόνια είμαι καθηλωμένος σε αναπηρικό καροτσάκι. Είχα δύο χρόνια αποχή. Τώρα επέστρεψα, ανέλαβα τα Κ16 της ΕΝΑΔ. Χάρηκαν όλοι με...
27 Φεβρουαρίου, 2019 - 9:24
Τελευταία ενημέρωση: 27/02/2019 - 9:31

“Να έχουμε πίστη στοv Θεό!-Να μην τα παρατάμε”

Διαδώστε:
“Να έχουμε πίστη στοv Θεό!-Να μην τα παρατάμε”

Με στήριγμα την πίστη του στον Θεό ο Κύπριος προπονητής Γιώργος Ζορμπάς, βρήκε τη δύναμη να συνεχίσει το όνειρό του και επιστρέφει στα γήπεδα. Μιλώντας στο kerkida.net τονίζει:

“Μου έτυχε ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας. Εδώ και δύο χρόνια είμαι καθηλωμένος σε αναπηρικό καροτσάκι. Είχα δύο χρόνια αποχή. Τώρα επέστρεψα, ανέλαβα τα Κ16 της ΕΝΑΔ. Χάρηκαν όλοι με την επιστροφή μου, με υποδέχτηκαν πολύ καλά. Και τα παιδιά και οι προπονητές. Με ρωτάνε αν θέλω βοήθεια, είναι όλοι δίπλα μου”.

Για την δύναμη που τον ώθησε να συνεχίσει την προπονητή του καριέρα…

“Έχω την στήριξη της οικογένειας μου. Έχω ορισμένους φίλους που στάθηκαν δίπλα μου. Είμαι παντρεμένος και έχω ένα κοριτσάκι 3μιση ετών. Για αυτούς παλεύω”.

Το μήνυμα που θέλεις να στείλεις…

“Να μην τα παρατάμε ποτέ. Να έχουμε πίστη στον Θεό. Δύναμη και θέληση. Να μην παρατάμε τα όνειρα μας”

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων