08/04/2023 08/04/2023 Υπογράφηκε σήμερα Σάββατο 8 Απριλίου 2023, στο Ναύπλιο, στο Βουλευτικό, παρουσία του Υπουργού Τουρισμού Βασίλη Κικίλια η ΣΔΙΤ για το έργο της μαρίνας του Ναυπλίου που αφορά ειδικότερα μελέτη, χρηματοδότηση, κατασκευή, λειτουργία, τεχνική διαχείριση και εκμετάλλευση του τουριστικού λιμένα της αργολικής πρωτεύουσας. Η ΣΔΙΤ η πρώτη στην Ελλάδα που αφορά σε μαρίνα, θα υπογραφεί μεταξύ...
08 Απριλίου, 2023 - 14:50
Τελευταία ενημέρωση: 08/04/2023 - 15:19

Ναύπλιο: Παρουσία του Βασίλη Κικίλια η υπογραφή για το έργο της μαρίνας

Διαδώστε:
Ναύπλιο: Παρουσία του Βασίλη Κικίλια η υπογραφή για το έργο της μαρίνας

Υπογράφηκε σήμερα Σάββατο 8 Απριλίου 2023, στο Ναύπλιο, στο Βουλευτικό, παρουσία του Υπουργού Τουρισμού Βασίλη Κικίλια η ΣΔΙΤ για το έργο της μαρίνας του Ναυπλίου που αφορά ειδικότερα μελέτη, χρηματοδότηση, κατασκευή, λειτουργία, τεχνική διαχείριση και εκμετάλλευση του τουριστικού λιμένα της αργολικής πρωτεύουσας.

Η ΣΔΙΤ η πρώτη στην Ελλάδα που αφορά σε μαρίνα, θα υπογραφεί μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου, του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Ναυπλίου και του παραχωρησιούχου.

Η εξαιρετικά θετική αυτή εξέλιξη θα επηρεάσει τα μέγιστα όλη την ανατολική πλευρά της Περιφέρειας, μέχρι και την περιοχή της Μονεμβασίας.

Δείτε τις σχετικές δηλώσεις για το έργο

     

Φωτογραφίες: STUDIO B&G ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ – Γ.ΡΑΣΣΙΑΣ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων