05/09/2019 05/09/2019 Περιφερειακό διοικητικό Δικαστήριο του Κιέβου αποφάσισε την αναστολή της απόφασης για παύση λειτουργίας του αποκαλούμενου “Πατριαρχείου Κιέβου” (UOC-KP) μέχρι να τελεσιδικίσουν οι αποφάσεις που αφορούν στην εν λόγω υπόθεση. Το υπουργείο Πολιτισμού της Ουκρανίας ανακοίνωσε την απόφαση αυτή, προσθέτοντας ωστόσο ότι για το “Πατριαρχείο Κιέβου” έχει ήδη ξεκινήσει η διαδικασία εκκαθάρισης. “Το Επαρχιακό Διοικητικό Δικαστήριο...
05 Σεπτεμβρίου, 2019 - 8:41
Τελευταία ενημέρωση: 05/09/2019 - 8:45

Νέα απόφαση για το λεγόμενο “Πατριαρχείο Κιέβου”

Διαδώστε:
Νέα απόφαση για το λεγόμενο “Πατριαρχείο Κιέβου”

Περιφερειακό διοικητικό Δικαστήριο του Κιέβου αποφάσισε την αναστολή της απόφασης για παύση λειτουργίας του αποκαλούμενου “Πατριαρχείου Κιέβου” (UOC-KP) μέχρι να τελεσιδικίσουν οι αποφάσεις που αφορούν στην εν λόγω υπόθεση.
Το υπουργείο Πολιτισμού της Ουκρανίας ανακοίνωσε την απόφαση αυτή, προσθέτοντας ωστόσο ότι για το “Πατριαρχείο Κιέβου” έχει ήδη ξεκινήσει η διαδικασία εκκαθάρισης.

“Το Επαρχιακό Διοικητικό Δικαστήριο του Κιέβου ικανοποίησε πλήρως την έκκληση των δικηγόρων του UOC-KP να εξετάσουν την αξίωση. Από εδώ και στο εξής, είναι παράνομο να αναλάβουμε οποιαδήποτε ενέργεια για τον τερματισμό και εκκαθάριση της θρησκευτικής οργάνωσης του Πατριαρχείου Κίεβο πριν τεθούν σε ισχύ οι αποφάσεις σχετικά με την υπόθεση αυτή”, αναφέρει η δήλωση.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων