17/02/2019 17/02/2019 Νέα Έκδοση της Αποστολικής Διακονίας: Χρήστου Σπ. Βούλγαρη, Ομ. Καθηγητού Πανεπιστημίου Αθηνών: ΕΡΜΗΝΕΥΤΙΚΟΝ ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΕΙΣ ΤΟ ΚΑΤΑ ΜΑΤΘΑΙΟΝ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟΝ. Στην πολύπλοκη, πολυσχιδή και κοπιώδη παρούσα εργασία, ο συγγραφέας διαφωτίζει τις πτυχές και ιδιομορφίες του ιερού κειμένου, προσεγγίζοντας το Μυστήριο της Θείας Οικονομίας και γενικώς τα γεγονότα της επίγειας ζωής και διδασκαλίας του Ιησού Χριστού. Προηγείται η...
17 Φεβρουαρίου, 2019 - 15:02

Νέα ‘Εκδοση της Αποστολικής Διακονίας: ΕΡΜΗΝΕΥΤΙΚΟΝ ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΕΙΣ ΤΟ ΚΑΤΑ ΜΑΤΘΑΙΟΝ

Διαδώστε:
Νέα ‘Εκδοση της Αποστολικής Διακονίας: ΕΡΜΗΝΕΥΤΙΚΟΝ ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΕΙΣ ΤΟ ΚΑΤΑ ΜΑΤΘΑΙΟΝ

Νέα Έκδοση της Αποστολικής Διακονίας:

Χρήστου Σπ. Βούλγαρη, Ομ. Καθηγητού Πανεπιστημίου Αθηνών: ΕΡΜΗΝΕΥΤΙΚΟΝ ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΕΙΣ ΤΟ ΚΑΤΑ ΜΑΤΘΑΙΟΝ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟΝ.

Στην πολύπλοκη, πολυσχιδή και κοπιώδη παρούσα εργασία, ο συγγραφέας διαφωτίζει τις πτυχές και ιδιομορφίες του ιερού κειμένου, προσεγγίζοντας το Μυστήριο της Θείας Οικονομίας και γενικώς τα γεγονότα της επίγειας ζωής και διδασκαλίας του Ιησού Χριστού.

Προηγείται η εκτενής εισαγωγή στο κατά Ματθαίον Ευαγγέλιον και έπεται το κείμενο με τον ερμηνευτικό υπομνηματισμό του ανά στίχο, σε 66 κεφάλαια. Ολοκληρώνεται με τη βιβλιογραφία.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων