22/03/2021 22/03/2021 Μία νέα τακτική προσηλυτισμού υιοθετούν πλέον οι Μάρτυρες του Ιεχωβά καθώς η πανδημία επιβάλει απαγορεύσεις και περιορισμούς σε επισκέψεις στα σπίτια. Σύμφωνα με καταγγελίες πολιτών στο πρακτορείο Ορθοδοξία αλλά και από την εμπειρία που βίωσαν εργαζόμενοι στο πρακτορείο, γίνονται τηλεφωνήματα στα σπίτια στα οποία, κάποιοι χωρίς αρχικά να αναφέρουν από που τηλεφωνούν, τους προσκαλούν σε...
22 Μαρτίου, 2021 - 12:16

Νέα μέθοδος προσηλυτισμού εν μέσω πανδημίας

Διαδώστε:
Νέα μέθοδος προσηλυτισμού εν μέσω πανδημίας

Μία νέα τακτική προσηλυτισμού υιοθετούν πλέον οι Μάρτυρες του Ιεχωβά καθώς η πανδημία επιβάλει απαγορεύσεις και περιορισμούς σε επισκέψεις στα σπίτια. Σύμφωνα με καταγγελίες πολιτών στο πρακτορείο Ορθοδοξία αλλά και από την εμπειρία που βίωσαν εργαζόμενοι στο πρακτορείο, γίνονται τηλεφωνήματα στα σπίτια στα οποία, κάποιοι χωρίς αρχικά να αναφέρουν από που τηλεφωνούν, τους προσκαλούν σε Διαδικτυακή Σύναξη για τον Ιησού Χριστό, τις επόμενες ημέρες.

Η επιλογή της χρονικής αυτής στιγμής προκαλεί εύλογο προβληματισμό, καθώς η Σύναξη αυτή συμπίπτει με τον εορτασμό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, την Μεγάλη Τεσσαρακοστή, αλλά και τη συμπλήρωση των 200 ετών από την Εθνική Παλιγγενεσία. Σε ερώτηση από που τηλεφωνούν, απαντούν αρχικά ότι τηλεφωνούν ιδιωτικά, και εν συνεχεία παραδέχονται ότι είναι Μάρτυρες του Ιεχωβά. Υπενθυμίζεται ότι τον τελευταίο καιρό με ανακοινώσεις τους οι Μητροπόλεις Διδυμοτείχου, Χαλκίδος και Πατρών έχουν κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου για προσπάθεια προσηλυτισμού των Μαρτύρων του Ιεχωβά και μέσω διαδικτύου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων